Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

mám tyhle Seika (http://www.azwatch.cz/hodinky/se155-seiko-flieger-2-black) a nedávno mi bohužel spadly z cca metru na dlažbu. Výsledkem je cca 0,5 x 3mm dlouhý škrábanec na levé straně obvodu, což bych i přežil. Horší ale je, že od té doby se mi začaly znatelně předcházet a to každých 24h zhruba o 4 minuty. Všimnul jsem si, že zezadu je vidět na nějaký posuvník se znaky +/-, tak bych se chtěl zeptat, jestli to slouží k seřízení, jestli to dokáže seřídit i takovou odchylku a kam s tím případně v Praze zajít.

Díky moc, Tonda

Odesláno

Ahoj, nepříjemná zkušenost, zkus si projít toto vlákno, určitě tam nějaké reference z Prahy. Jinak těžko říct, co se všechno v nich hnulo, takže bych spíš spoléhal na info od nějakého hodináře, než takhle na dálku.

Odesláno

Ahoj,

v tom vlákně co postoval kolega přede mnou hledej jméno p. Frýdl. Je tam na něj telefon a časy kdy se vyskytuje na Florenci v jednom zlatnictví. Všem tady opravuje, čistí a dělá další úpravy hlavně se Seiko hodinkama.

Odesláno

Ahoj,

v tom vlákně co postoval kolega přede mnou hledej jméno p. Frýdl. Je tam na něj telefon a časy kdy se vyskytuje na Florenci v jednom zlatnictví. Všem tady opravuje, čistí a dělá další úpravy hlavně se Seiko hodinkama.

Super, díky za info.

Odesláno

p. Frýdl se zde doporučuje a bude to jistě zaručená a správná volba, jen jsem tu občas četl, že si nemůže stěžovat na nedostatek práce, takže pokud na ně nespěcháš, tak je dej k němu. Je to zlatnictví Janka na Florenci, přes silnici od výlezu z metra.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...