Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poradte prosím s výběrem nových hodinek- už jsem strávil mraky času na webu a už mi připadá , že nevím co chci:(

určení: denní nošení- obleky nenosím, ale košili, polokošile, trička ano - tzn radeji neco co není moc vysoké

styl: jednoduchý vzhled (jediná komplikace, kterou můžou mít je day/date) (posledni chronografy u mne vydrzely jen pul roku;)

movement: nezalezi jestli automat nebo natah.

jeste nejsem rozhodnut jestli tah nebo remen a libily by se mi modrene rucky.

Líbí se mi například Hamilton Khaki Pilot zde v inzerci, ale tech 46 je uz moc (steinhart B-UHR 47mm jsem z tohoto duvodu uz jedny prodal) a jine pilotky tohoto rozvrzeni mne nezaujaly.

Vim ze se dela i 42mm ale to je quartz:(

Taky jsem koukal na Archimede Pilot (42mm a 9,9mm na vysku) ale prijdou mi trochu nudne. Nicmene naprosto prehledne a prakticke. Takze pokud nenajdu neco co me opravdu chytne za srdce, tak u nich asi skoncim.

Cenovy limit je cca 15tis. A asi bych je objednaval "z cuziny"

Předem moc děkuji za pomoc,....

Odesláno

Poradte prosím s výběrem nových hodinek- už jsem strávil mraky času na webu a už mi připadá , že nevím co chci:(

určení: denní nošení- obleky nenosím, ale košili, polokošile, trička ano - tzn radeji neco co není moc vysoké

styl: jednoduchý vzhled (jediná komplikace, kterou můžou mít je day/date) (posledni chronografy u mne vydrzely jen pul roku;)

movement: nezalezi jestli automat nebo natah.

jeste nejsem rozhodnut jestli tah nebo remen a libily by se mi modrene rucky.

Líbí se mi například Hamilton Khaki Pilot zde v inzerci, ale tech 46 je uz moc (steinhart B-UHR 47mm jsem z tohoto duvodu uz jedny prodal) a jine pilotky tohoto rozvrzeni mne nezaujaly.

Vim ze se dela i 42mm ale to je quartz:(

Taky jsem koukal na Archimede Pilot (42mm a 9,9mm na vysku) ale prijdou mi trochu nudne. Nicmene naprosto prehledne a prakticke. Takze pokud nenajdu neco co me opravdu chytne za srdce, tak u nich asi skoncim.

Cenovy limit je cca 15tis. A asi bych je objednaval "z cuziny"

Předem moc děkuji za pomoc,....

Tak to jdi do Archimede.... já volil Steinharty a někdy mi vadí jejich výška.. Pilotky od Archimede jsou super a i když jsou nudné .. o to později se okoukají.

Přeju dobrý výběr.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...