vito Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Protože se ve vlákně Koupím nějak nechytám, zkusím to tady. Nevíte někdo, kde sehnat černý Nato strap šířky 22 mm?Děkuji za každou odpověď.
JiříR Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Třeba zde nebo zde nebo zde!!! Stačí to...nebo další odkazy??
vito Odesláno 5. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 4 JiriR: Stačí!!!! Vygůglit si zahraniční prodejce samozřejmě umím taky, i když jsem počítačový analfabet. Bohužel, nejsem na tento způsob obchodování zavedený a, upřímně řečeno, to ani neumím. Představoval jsem si nějakého místního prodejce, který by výrobek zaslal poštou, protože už šest let nebydlím v Praze a jsem tak mimo střed světového dění.I tak ovšem děkuji za emocionální odpověď.
Marfi Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Jeden tuzemák http://chronoshop.cz/katalog/remen-Traser-NATO
vito Odesláno 5. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Díky Marfi, to je přesně to, co potřebuji.
JiříR Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Na mé odpovědi nebylo vůbec nic emotivního, promiň, jestli jsi to tak pochopil, ale pro příště lépe popiš co potřebuješ, když nechceš zahraniční obchody. Ikdyž EU už není žádný zahraničí...a s objednáním by ti kdokoliv pomohl, stačí napsat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se