H.Chase Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Ahoj, rád bych zde zjistil, co je to za hodinky - VOSTOK CENTURY TIME - Vostoky znám ale tyhle jsem v nabídce u dovozce pro ČR nenašel (nebo se pletu?) Líbí se mi opravdu nízká cena, design atd... Na ebay stojí cca 75 Dolarů a v anglii jsem je našel za 65 liber. V čem je háček? Ví někdo kde je sehnat? (spěchá - vánoce :-) ) Díky za reakce
pato31681 Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Nenasiel si ich asi preto, ze existuju dve znacky - rusky Vostok - ten nikto zatial nedovaza a Vostok Europe - ten zastupuje ta ista firma v CR aj u nas. Vyhliadnute hodinky vyraba prave rusky Vostok. Eshop skus solod.com, myslim ze par clenov odtial objednavalo a vsetko ok, popripade si to najdi v recenziach tu na fore.
H.Chase Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Aha, zajímavé - vůbec jsem netušil že je ještě původní ''Ruský'' Vostok - díky, jdu pátrat....
H.Chase Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Aha, zajímavé - vůbec jsem netušil že je ještě původní ''Ruský'' Vostok - díky, jdu pátrat.... Tak jsem tu, byl to fofr na solod.com nemaj - je tam zase pouze Vostok europe a nebo ty starší modely - Amfibie - ale tyhle Century time né... Nemá někdo ještě nějaký nápad kde hledat?
H.Chase Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Já bych rád ale 1.) s eBayem si nějak nerozumíme - nemám to tak ošahaný jako Aukro a pak je tu ta Anglina :-) 2.) nemám PayPal ani jinej účet kterým lze přesunout peníze na zahraniční účet 3.) nedávno mě vyděsila reportáž TV Nova o clech a poplatcích za dovoz třeba z USA 4.) ten fešák (jedinej s tímto produktem na ebay) má tak mizerný fotky (jednu) že se vcelku nedivím, že mu na to ještě nikdo nepřihodil. :-D No nic, asi ještě počkám a budu hledat...
DITech Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Odporucam skusit stranku www.smirs.com Hore si prepni jazyk na anglicky.
salko07 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 cau este stale zhanas hodinky Vostok century time ak ano ozvy sa mi na mail salko07@pokec.sk Ahoj, rád bych zde zjistil, co je to za hodinky - VOSTOK CENTURY TIME - Vostoky znám ale tyhle jsem v nabídce u dovozce pro ČR nenašel (nebo se pletu?) Líbí se mi opravdu nízká cena, design atd... Na ebay stojí cca 75 Dolarů a v anglii jsem je našel za 65 liber. V čem je háček? Ví někdo kde je sehnat? (spěchá - vánoce :-) ) Díky za reakce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se