Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Shag GRATULUJEM. Si ich mal dakde na rekondicnom pobyte? ak sa dobre pamatam. Inak ja mam aktualne na Steelfish-och Pro I tah...a je uplne v pohode. Stale viac sa mi ten biely cifernik zacina pacit. Ze by SF na tom kremovom bola moja dalsia faza?

Neviem...Aktualne mam naslapnute na daco ine, ale tieto fakt su krasne. Pre mna bohuzial privelke. Mozme dat medzi sviatkami dake stretnutie? aspon ich okukam:-)

Odesláno

Diky chalani. Fotene to bolo rebelom od canonyra.

Shag GRATULUJEM. Si ich mal dakde na rekondicnom pobyte? ak sa dobre pamatam. Inak ja mam aktualne na Steelfish-och Pro I tah...a je uplne v pohode. Stale viac sa mi ten biely cifernik zacina pacit. Ze by SF na tom kremovom bola moja dalsia faza?

Neviem...Aktualne mam naslapnute na daco ine, ale tieto fakt su krasne. Pre mna bohuzial privelke. Mozme dat medzi sviatkami dake stretnutie? aspon ich okukam:-)

Ja preferujem vacsinou bledy cifernik a specialne Steelfishe s tym kremovym vyzeraju najlepsie. Medzi sviatkami asi nestiham, ale po Silvestri by sa dalo niekedy.
  • po měsících...
Odesláno

nadherne hodinky. Ja tiež uvažujem v blízkej budúcnosti asi 6 mesiacov o Super Avengeroch aleo Avengeroch. Len neviem či na moje zápästie 18,5 cm nebudú moc veľké. Pôjdem ich pozrieť a vyskúšať na živo. Ty máš akú veľkosť zápästia.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...