gerhard Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 White bear. Cisty biely medved na zapsti - moj prvy dojem. Ta snehova biela ich robi lahsimi vizualne trosku ale je to masa masa. Congrat!
Leviathan Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Shag GRATULUJEM. Si ich mal dakde na rekondicnom pobyte? ak sa dobre pamatam. Inak ja mam aktualne na Steelfish-och Pro I tah...a je uplne v pohode. Stale viac sa mi ten biely cifernik zacina pacit. Ze by SF na tom kremovom bola moja dalsia faza?Neviem...Aktualne mam naslapnute na daco ine, ale tieto fakt su krasne. Pre mna bohuzial privelke. Mozme dat medzi sviatkami dake stretnutie? aspon ich okukam:-)
shag Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Diky chalani. Fotene to bolo rebelom od canonyra. Shag GRATULUJEM. Si ich mal dakde na rekondicnom pobyte? ak sa dobre pamatam. Inak ja mam aktualne na Steelfish-och Pro I tah...a je uplne v pohode. Stale viac sa mi ten biely cifernik zacina pacit. Ze by SF na tom kremovom bola moja dalsia faza? Neviem...Aktualne mam naslapnute na daco ine, ale tieto fakt su krasne. Pre mna bohuzial privelke. Mozme dat medzi sviatkami dake stretnutie? aspon ich okukam:-) Ja preferujem vacsinou bledy cifernik a specialne Steelfishe s tym kremovym vyzeraju najlepsie. Medzi sviatkami asi nestiham, ale po Silvestri by sa dalo niekedy.
Jenes Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 nadherne hodinky. Ja tiež uvažujem v blízkej budúcnosti asi 6 mesiacov o Super Avengeroch aleo Avengeroch. Len neviem či na moje zápästie 18,5 cm nebudú moc veľké. Pôjdem ich pozrieť a vyskúšať na živo. Ty máš akú veľkosť zápästia.
shag Odesláno 25. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Vyskusaj a uvidis. Ja mam zapastie asi 21cm.
akostelecky Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Ahoj, mám je taky s bílým cifernikem na gumě a hrozně rychle si na ne člověk zvykne. Super Bcka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se