petr523 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Zdravím pány hodináře! Měl bych na Vás dotaz, zda by někdo dokázal určit o jaký typ hodinek se jedná. K popisu hodinek : Kupovány v tehdejším Československu někdy kolem let osmdesátých za poměrně dost veliký obnos, na ciferníku kromě nápisu "Longines" ještě " 995 Swiss 4905", na dýnku znak a nápis Longines. Jsou to automaty. Hodinky bohužel nejsou moje, majitel mě požádal zda-li by bylo možno dohledat o jaký typ se jedná... Za odpovědi předem děkuji! Omluvte prosím kvalitu fotografií, nic jiného než mobil jsem po ruce neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 (upraveno) Caliber L995.2 - mechanický s manuálním nátahem - rezerva nátahu 41 hodin - frekvence 28 800 bph (4Hz) - 17 kamenů - 3-polohová korunka na ebay je nabízí v horším stavu (dle foto) za 600 USD dle výrobního čísla vyraženého na strojku ti v Longines zjistí i datum výroby Upraveno 12. prosince 2010 uživatelem Tazz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Tehdy stály v prodejnách Safír kolem 2800 Kč 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr523 Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Mechanika? Pan majitel tvrdil ze to jsou automaty... Ale to je tezky, kdyz mi je nedovolil otevrit, abych je neposkodil... Diky panove za pomoc pri urceni a ten odkaz na ebay, za kolik se tak pohybuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Diky panove za pomoc pri urceni a ten odkaz na ebay, za kolik se tak pohybuji... Nechci ti kazit radost, ale za u cenu se neprodají. Je to "kup teď" nebo "nejlepší nabídka", takže může prodejce kývnout třeba i na 100 dolarů, pokud mu je někdo nabídne. Hodinky jsou malé a zlacené (nerez by byl lepší), takže cenu bych čekal někde kolem 6.000Kč (díky dobrému stavu). Lepší to, obávám se, o moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antonín Kratochvíl Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Můj táta má přesně takové, má i účtenku. V 80 letech v Klenotech pokud si dobře pamatuji 4500,- Jde skutečně o manuální nátah, ne o automaty. Zobrazený tah není originální, původní byl krokodýl - hnědý. Pěkný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se