malucky Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Dobrý den,najde se tady někdo co by rozpohyboval elektrické hodiny z dílny L.Hainze.Jsem z Brandýse nad Labem.Děkuji Martin
mechano Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 16:09, 'malucky' napsal: Dobrý den,najde se tady někdo co by rozpohyboval elektrické hodiny z dílny L.Hainze. Jsem z Brandýse nad Labem. Děkuji Martin Asi by se našel, ale budeš se muset nejdřív trochu rozpovídat, případně je vyfotit.
malucky Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Děkuji za reakci na můj dotaz,do pátku jsem mimo domov jak přijedu nafotím a pak se trošku blíž ktomu rozepíšu
malucky Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 ] V 27. 12. 2010 v 7:29, 'mechano' napsal: Asi by se našel, ale budeš se muset nejdřív trochu rozpovídat, případně je vyfotit. Dobrý den,přeji všem vše nejlepší v Novém roce 2011:goof: V příloze zasílám nějaké foto doufám že to bude stačit,jinak k hodinám mám jak ciferník tak ručičky. Hodiny jsem zakoupil v tomhle stavu na doplnění zbírky,jsem zběratel a amaterský hodinář pro vlastní potěšení:Pdělám si sám jenom nástěnné a stolní do elektriky se nehrabu,škoda je zničit. Byl bych rád když by se povedli rozchodit,mám pár kusů hodin od Hainze tak by mě to potěšilo. Děkuji za pomoc s pozdravem Martin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se