Onisau Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Za mě Laco, je tam trocha slavné historie ikdyž dnes je už všechno jinak. Možná, že dnes nepatří mezi HH.. nejsou možná na špici, ale nemám pocit, že by natu špici patřili i v době kdy produkovaly svoje B-Uhren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Když porovnám původní Laco, pak jejich současnou produkci a pak to co vyrobili u Bethge & Söhne tak mám pocit, ale možná se pletu, že ten soudruh s tím svým synkem měli raději dělat něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 to michal99: Naopak, když si projedu produkci Bethge & Söhne, mám pocit, že je ze stejného klubu jako Aristo anebo Messerschmitt. Ale jak už jsem naznačil, na historii nejsem machr a možná se pletu. Pokud máš nějaký hodnověrný zdroj, tak sem s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal99 Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Je to Laco, nikoliv Loco Jaké přístroje chceš fotit?? Myslíš nějaké původní B-Uhren s diametrem 55? Tak u nich velmi často najdeš jak modré, tak černé okraje ručiček Vliv přetížení? Myslíš ten vliv jak je to uvedeno v původní ministerské specifikaci? Nevim, ale zda se mi ze nectes co pisu. Mluvim o leteckych pristrojich podle kterych jsou tyto hodinky navrzeny, tak aby vypadali jako ty budiky v letadle. Coz se tyka i meho zminovaneho tvaru rucicek budiky vs hodinky. V tom je rozdil nasich pohledu. Ty vybiras hodinky podle toho, aby se podobali puvodnim hodinkam a ja je vybiram podle toho, ze kopiruji vzhled leteckych pristroju. Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem michal99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Aha.. Tak to pak jo. Já mluvil o hodinkách jako o hodinkách.... o B-Uhren. To pak asi víc ty přístorje připomíná víc jiná firma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Ale i tak, když se podívám na ty synovské hodinky, tak stejnou muziku za menší prachy ti udělá Aristo a jeho klony....a pravděpodobně to bude vyrobeno ze stejných dílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se