m3rlin Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Zdravicko.. dneska doslouzily moje staricky casio W-57 tak sem se jal hledat doma hned narychlo nakou nahradu, jelikoz sem bez hodinek jak bez ruky narazil jsem na jedny Primky... teda je to na nich napsany aspon uz sou starsi... tvari se to jako nerez... maj sroubovaci dynko... reminek uz je evidentne meneny, ale matne si pamatuju ze original tam byl nejaky tmavy kozeny... zlacena luneta ale uz t z ni slejza ackoliv to asi nebude podstatne rad bych se o nich neco vice dozvedel - aspon c ze to vlastne je, ale nebyl sem schopnej nic moc dohledat.... tusite co by to mohlo byt to zac?? Diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Porevoluční model "pseudo sprotů" - víceméně nástupce modelu PS2. Strojek dle mého Prim kal.210.
m3rlin Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 kk diky sporty mi to pripominalo taky nejvic (soudim jen dle obrazku) tak aspon vim kudy se vydat pri patrani dale :-P baterka t. 371 me trochu prekvapila.. zitra se vydam nekam ji koupit - jestli poslapou tak asi vymenim ten kovovej otres reminek a dam je nejak dokupy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se