Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj tikaři,

rád bych Vás požádal o pomoc s výběrem hodinek k mým třicátým narozeninám :)

Mé vysněné hodinky jsou Hamilton jazzmaster square chrono, které jsou bohužel nad moje možnosti.

pokud by jste někdo věděl o vzhledově podobných hodimkách budu vám vděčný :)

Základní požadavky jsou:

Automaty (rád bych se vyhnul baterce ale uvidím jestli to za tu cenu půjde :()

Podobný tvar jako hamiltony na obrázku

Velmi se mi líbí bílý nebo stříbrný ciferník

datumovka

raději kůže ale není podmínkou

Všem předem díky za rady a tipy

post-3629-037640200 1294394792.jpg

Odesláno

Ahoj, tak jestli se nepletu, v zámoří by tě tyhle Hamiltony bez chrona o moc dráž nevyšly.. Jinak mě takhle napadá Certina, ovšem bejt tebou, možná radši ještě chvilku pošetřim a jdu do těhlech vysněnejch Hamiltonů..Stejně by ten červíček hlodal a hlodal..:)

Odesláno

jojo koukal jsem na ty bez chrona a tam bych se vešel, už ale nevypadají tak hezky.Taky jsem nad tím přemýšlel jestli nepočkat ale žena na mateřské a tak, takže moc není na co čekat :)

Odesláno (upraveno)

Oris Rectangular - zkus na ně poptat cenu ve vláknu "Oris - naj cena". Kluci se tam právě domlouvají na objednávce za výhodnou cenu.

Osobně se mi líbí víc ty s chronografem. Jsou na kůži i tahu.

post-1118-016685500 1294402386.jpg

post-1118-024145400 1294402396.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Tak ať koukám jak koukám asi by opravdu bylo nejlepší kouknout se za mořem a došetřit na ty hamiltony :) stejně by to pořád vrtalo :)

Našel jsem je abnormálně levně. Máte prosím někdo zkušenost s tímto obchodem link ? Moc se v těch zahraničních obchodech neorientuju :(

Návštěvník Tada
Odesláno

Nomos Tetra - z druhé ruky by se měly vejít :) Jako bunus budeš mít in-house strojek :)

Odesláno

Já už delší dobu pokukuji po West End Watch. Nevím jestli je podmínkou Chronograph a je to trošku přes :), ale není to tak hrozný.

A navíc mi West End Watch tak nějak pěkně zní.

Jo a velikost je 38.5 x 38.5mm, ty Hamiltony budou asi větší.

post-4244-087410100 1294582446.jpg

post-4244-074683300 1294582465.jpg

Odesláno

můžeš mi prosím napsat typ těch hodinek? nemůžu je nikde najít. jinak vypadají zajímavě :) akorát tu firmu neznám až tolik se neorientuju budu muset něco načíst :) popř. kdyby někdo zkušenější mohl výběr west and watch zhodnotit byl bych vděčný.

Odesláno

Jedná se o model Trafalgar Square. Jinak West End Watch Co. je značka s hodně dlouhou historií, údajně udělali první vodotěsné hodinky v roce 1886, v roce 1934 první incablock atd.

Vše je zde: http://www.westendwatchco.ch/index.php

Osobně jsem současné West End Watch v ruce neměl, a také bych byl rád, kdyby se tu někdo takový našel a zhodnotil provedení a celkový dojem....

V každém případě uvnitř bude ETA, tam není co řešit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...