Pepíno :) Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Ahoj tikaři,rád bych Vás požádal o pomoc s výběrem hodinek k mým třicátým narozeninám Mé vysněné hodinky jsou Hamilton jazzmaster square chrono, které jsou bohužel nad moje možnosti.pokud by jste někdo věděl o vzhledově podobných hodimkách budu vám vděčný Základní požadavky jsou:Automaty (rád bych se vyhnul baterce ale uvidím jestli to za tu cenu půjde )Podobný tvar jako hamiltony na obrázkuVelmi se mi líbí bílý nebo stříbrný ciferníkdatumovkaraději kůže ale není podmínkouVšem předem díky za rady a tipy
Micey Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Ahoj, tak jestli se nepletu, v zámoří by tě tyhle Hamiltony bez chrona o moc dráž nevyšly.. Jinak mě takhle napadá Certina, ovšem bejt tebou, možná radši ještě chvilku pošetřim a jdu do těhlech vysněnejch Hamiltonů..Stejně by ten červíček hlodal a hlodal..
Pepíno :) Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 jojo koukal jsem na ty bez chrona a tam bych se vešel, už ale nevypadají tak hezky.Taky jsem nad tím přemýšlel jestli nepočkat ale žena na mateřské a tak, takže moc není na co čekat
JanC Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 ahoj, koukni se sem a sem, třeba ti nějaký tip utekl. Jinak přeji šťastnou ruku při výběru.
NIGHTinGALE Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 (upraveno) Oris Rectangular - zkus na ně poptat cenu ve vláknu "Oris - naj cena". Kluci se tam právě domlouvají na objednávce za výhodnou cenu.Osobně se mi líbí víc ty s chronografem. Jsou na kůži i tahu. Upraveno 7. ledna 2011 uživatelem NIGHTinGALE
Pepíno :) Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Tak ať koukám jak koukám asi by opravdu bylo nejlepší kouknout se za mořem a došetřit na ty hamiltony stejně by to pořád vrtalo Našel jsem je abnormálně levně. Máte prosím někdo zkušenost s tímto obchodem link ? Moc se v těch zahraničních obchodech neorientuju
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Nomos Tetra - z druhé ruky by se měly vejít Jako bunus budeš mít in-house strojek
spineshank Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 možná ještě TISSOT T005.517.16.297.00 QUADRATO Chronograph
brett Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Určitě nezapomeň k té ceně připočítat 20%
cer.mis Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Já už delší dobu pokukuji po West End Watch. Nevím jestli je podmínkou Chronograph a je to trošku přes , ale není to tak hrozný. A navíc mi West End Watch tak nějak pěkně zní. Jo a velikost je 38.5 x 38.5mm, ty Hamiltony budou asi větší.
Pepíno :) Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 můžeš mi prosím napsat typ těch hodinek? nemůžu je nikde najít. jinak vypadají zajímavě akorát tu firmu neznám až tolik se neorientuju budu muset něco načíst popř. kdyby někdo zkušenější mohl výběr west and watch zhodnotit byl bych vděčný.
cer.mis Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Jedná se o model Trafalgar Square. Jinak West End Watch Co. je značka s hodně dlouhou historií, údajně udělali první vodotěsné hodinky v roce 1886, v roce 1934 první incablock atd.Vše je zde: http://www.westendwatchco.ch/index.phpOsobně jsem současné West End Watch v ruce neměl, a také bych byl rád, kdyby se tu někdo takový našel a zhodnotil provedení a celkový dojem....V každém případě uvnitř bude ETA, tam není co řešit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se