Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Víme něco více o této značce Jovial? Našel jsem si na jejich stránkách www.jovialwatch.com novou kolekci. Nikde na netu jsem nebyl schopen sehnat cenu, nebo prodejce této značky. Hodinky se mi líbí, zpracování vypadá velmi hezky. Víte někdo bližší info,případně parametry?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Znacku neznam ale dat do vyrocniho modelu quartz... uz neco vypovida... Vypada to na nejakou fashion znacku vzhledem k nabidce modelu s diamanty...

Znacka byla zalozena v roce 1929 v Bielu. Momentalne je vlastnena nekym z Dubaje. - Google

Odesláno (upraveno)

Vyzeraju ako Hublotovska limitka pre star trek,ci ako sa ten vesmirny serial vola..:crying_anim02: .

..

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno (upraveno)

Našel jsem nějaké informace ve Watch magazínu z 3/2005:

Fernand Droz ji založil v roce 1929 v Chaux-de-Fonds a po několika letech uspěšného fungování ji přestěhoval do Bienne. Tady má dodnes své švýcarské sídlo a výrobní provozy. Současný prezidentem společnosti je Mohamed Dabaan. 80% produkce směřuje na blízký východ. 40000 až 50000 ks hodinek prodají ročně v cenách kolem 500 Eur za kus. Sázejí na mladší zákazníky, kteří požadují více originality, rozmanitosti a barevnosti. Vedle takových modelů se v jejich továrně vyrábějí taky hodinky střídmé klasické elegance s odkazem na tradiční hodinářské řemeslo.

Tolik stručný přepis z časopisu. Osobně se mi jejich hodinky nelíbí.

Upraveno uživatelem Luk
  • Po roku...
Odesláno

Víme něco více o této značce Jovial? Našel jsem si na jejich stránkách www.jovialwatch.com novou kolekci. Nikde na netu jsem nebyl schopen sehnat cenu, nebo prodejce této značky. Hodinky se mi líbí, zpracování vypadá velmi hezky. Víte někdo bližší info,případně parametry?

Ahoj, jedny hodinky této značky jsem si koupil před cca 6-7 lety (elegantní spíše model k obleku), stály tehdy necelých kolem 25tisíc. Zatím fungují zcela bez problémů, jednou za dva roky je vezmu do hodinářství na vyčištění. Koupil jsem je v Brně buď v Olympia centru, nebo Shopping parku, bylo to v některém z hodinářství, byli oficiálními prodejci této značky . Zkusím dohledat doklad o koupě, případně nějaké další informace.

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

přikládám foto hodinek, omlouvám se za kvalitu, nemám u sebe teď foťák :

Odesláno

Hezká limitka, bejt na ní cenovka 30.000 EUR a logo Hublot, tak tady všichni slintáme :)

Otázkou je, jak bude vypadat v reálu. Podle té počítačové malůvky je to hodně dobrý, ale obávám se, že zpracování v reálu tak luxusní nebude.

• po 3 týdnech...
Odesláno

tak jsem dohledal místo koupě: hodinářství Excelent v Olympii v Brně (ale nevím, jestli to hodináŕství ještě vůbec funguje), bylo to v roce 2003, takže 9let, ne 5-7, jak jsem si původně myslel. Podle výdajů tehdy stály 23.800, ale upŕímně řečeno teď bych ty peníze za ně určitě nedal, exituje rozhodně i lepší koupě...

Odesláno

tehdejší certifikáty k hodinkám

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...