Polosaty Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Zdravím, stále vybírám hodinky pro mne. Zaujaly mě tyhle. Škoda toho minerálního sklíčka. Nemáte tip na podobné hodinky, cena do 10 000kc.(černý ciferník, chronograf, quartz, kovový řetízek) Chci je na běžné nošení. Co říkáte na značku Swiss Military Hanowa? Vím, že to není žádný zázrak. Má někdo zkušenosti?
JanC Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 ahoj, momentálně probíhá živá diskuze o Seikách v tomto vlákně klik. Koukni tam, jestli si to nezaregistroval.
sect Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Zkus se podívat na Certinu, mají spoustu modelů jako požaduješ včetně safíru, mi se nejvíc líbí s červenou lunetou na fotce, ale najdeš u nich i celočerné a s cenou se taky vejdeš bez problémů. Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem sect
miris Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Přidávám se návrhem k sectovi, ty certiny ds podia vypadají opravdu velice dobře, brácha je dostal vloni k narozeninám a zatím s nima absolutní spokojenost,... vždycky když jsme spolu, tak se nemůžu ubránit tomu, že mě na ně oči nekontrolovaně pořád ujíždí . Docela slušnou nabídku je možný vidět třeba tu http://www.goldeligius.cz/page/1878.certina/?velikost=p%E1nsk%E9 . Tak šťastnou ruku při výběru
spineshank Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 taky jsem ty Certiny dával jako tip do jinýho vlákna a musím říct že ty s tou červenou lunetou na gumě jsou parádní
efreeti Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 SEIKO POWER DESIGN PROJECT SBPP001 http://c-watch.co.jp/ww/s15a.html
ls8ls8 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Nebo o kousek větší (43mm) SNAA45 Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem ls8ls8
Polosaty Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Certiny jsou už trochu nad limit. Seika nejsou špatné, líbí se mi, jenom teď mám jedny japan na ruce. Zatím tíhnu spíše po těch švýcarech.
spineshank Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 no nevím,radši bych ty 2tisíce došetřil,přeci jen kupuješ si něco na delší dobu....i když jak nastoupíš do toho chronovlaku těžko z něj ven
Polosaty Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 no nevím,radši bych ty 2tisíce došetřil,přeci jen kupuješ si něco na delší dobu....i když jak nastoupíš do toho chronovlaku těžko z něj ven Vím, že Certina je značka, ale zase Hanowa je za polovic. Jinak toho chronovlaku se taky začínám bát.
spineshank Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 no to už si musiš už rozhodnout sám jestli vzít za 6000 s minerálním sklíčkem a menším MI,nebo přidat 10% k tvé částce a jít do nějakých Certin který mají už MI několikanásobně vyšší nebo si vyber verzi http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/certina-ds-podium-53671294266-elegance/ cena pod 10 nebo tyto http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/certina-53671784211-ds-action/ o trošku víc
spineshank Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) když já jsem poptával tak i tyto šly sehnat u nás lehce okolo 9600,- což si myslím je ideální cena a alespoň pro mě nejhezčí Certina quartz co jsem viděl pokud na ně v budoucnu natrefím za nějaký fajn peníz určo je vezmu,mmt mám ale přehodinkováno doma Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem spineshank
StanoBare Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Co říkáte na značku Swiss Military Hanowa? Vím, že to není žádný zázrak. Má někdo zkušenosti? kedysi davnejsie som hladal hodinky s Alarmom+day+date = Wenger, Luminox, Traser a aj Swiss Military Hanowa....bol som si ich aj pozriet v Koscome, ale ako som bol na ne zvedavy - nazhaveny tak rychlo som vychladol. Nic moc. Poznam aj lepsie modely od tejto znacky. Posobili na mna male, obycajne, take "surove" klasicke spracovanie, ale co to, su v lacnejsie triede, ale celkovy dojem = po sklamani nad Wengerami GMT Alarm day/date, sli hned prec aj Hanowa (tebou postovany model)....a skoncil som u Luminox. Cize si myslim, ze pre Teba Certiny, ci Seiko budu lepsim cielom. edit: pardon, nie v Koscome, ale ten druhy obchod vedla, myslim, ze su na rovnakej ulici Na Porici...a este som si spomenul - na tomto Hanowa modely ma stvali rucicky subdialov - cierne na ciernom pozadi, a len cervene spicky - nie velmi dobre sa mi rychlo odcitaval cas, na dennej rucicke bola blbo nanesena cervena farba - ok, mozno otazka kusu, ale nepresvedcilo ma to. Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem StanoBare
Polosaty Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 edit: pardon, nie v Koscome, ale ten druhy obchod vedla, myslim, ze su na rovnakej ulici Na Porici...a este som si spomenul - na tomto Hanowa modely ma stvali rucicky subdialov - cierne na ciernom pozadi, a len cervene spicky - nie velmi dobre sa mi rychlo odcitaval cas, na dennej rucicke bola blbo nanesena cervena farba - ok, mozno otazka kusu, ale nepresvedcilo ma to. Ten samý model Hanowa jako jsem si vybral já?
StanoBare Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 ano presne ten - cierny cifernik, cierne subdialy - inu verziu tam uz ani nemali. Bolo to tak, tusim 2 roky dozadu, uz neviem, ale z tych malych rucicek som bol sklamany a vobec celkovo - chapem coho chceli ciernymi subrucickami dosiahnut - aby zase tak "neprebijali" a nezaplnovali cifernik, potlacili ich, ale z mojho pohladu to nepomohlo. Jednoducho - dojem som nemal extra silny, inak by som nekupoval nieco ine, tiez som nechcel do toho vela investovat (hodinky na bezne pouzivanie) Pomohlo mi to vidiet ich na vlastne oci. Pozri, ak mas moznost, zajdi tam. Pred casom sa tu predavali SM Hanowy - biely cifernik, zelena luneta myslim, aspon vizualne mali navrch, mali vacsi smrnc. hanowa nie je zla znacka, ale myslim, ze vo vybere maju aj lepsie modely - mrkni este na to. A spomenul som si - je este podobna verzia od toho co si postoval - tiez cierny cifernik, subdialy, ale rucicky su biele. Alebo typ s velkou "3" a "9" na ciferniku
Polosaty Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 ano presne ten - cierny cifernik, cierne subdialy - inu verziu tam uz ani nemali. Bolo to tak, tusim 2 roky dozadu, uz neviem, ale z tych malych rucicek som bol sklamany a vobec celkovo - chapem coho chceli ciernymi subrucickami dosiahnut - aby zase tak "neprebijali" a nezaplnovali cifernik, potlacili ich, ale z mojho pohladu to nepomohlo. Jednoducho - dojem som nemal extra silny, inak by som nekupoval nieco ine, tiez som nechcel do toho vela investovat (hodinky na bezne pouzivanie) Pomohlo mi to vidiet ich na vlastne oci. Pozri, ak mas moznost, zajdi tam. Pred casom sa tu predavali SM Hanowy - biely cifernik, zelena luneta myslim, aspon vizualne mali navrch, mali vacsi smrnc. hanowa nie je zla znacka, ale myslim, ze vo vybere maju aj lepsie modely - mrkni este na to. A spomenul som si - je este podobna verzia od toho co si postoval - tiez cierny cifernik, subdialy, ale rucicky su biele. Alebo typ s velkou "3" a "9" na ciferniku Když mně se tak líbí.
StanoBare Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Když mně se tak líbí. Ked sa Ti pacia potom je to v pohode, to je zaklad vyberu ale ak je to mozne skus si ich omrknut na vlastne oci, obrazky skresluju... Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem StanoBare
Polosaty Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Ked sa Ti pacia potom je to v pohode, to je zaklad vyberu ale ak je to mozne skus si ich omrknut na vlastne oci, obrazky skresluju... To bych si přál, ale myslím, že v okolí Hodonín, Zlín je nikdo nemá.
StanoBare Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 tak potom ak nikoho nezozenies, nikam prilezotostne nevycestujes a popritom by si si ich omrkol, ostava len jedno - objednaj cez net a ak si Ti nebudu pacit - vratis.
spineshank Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Když mně se tak líbí. já myslím že sis už tyto hodinky vybral ,teď jsen zjistit kde je vidět a zkusit na živo když budeš opatrnej tak ten minerál nebude špatnej,ale počítej s tím že až je budeš mít bude v tobě hlodat to jestli si neměl vzít nějaký z těch Certina
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se