Jiribartl Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Při úklidu u otce jsem našel staré Pobědy, které dostal na vojně v roce 1962. Na to, že byly kdysi intenzivně nošené jsou velice zachovalé, jen zlacení u korunky je oloupané, což na první pohled není vidět. Dovybavil jsem je tahem z Kovotextu Trenčín ze sedmdesátých let. A myslím, že zas tak nevypadají špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacák Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Při úklidu u otce jsem našel staré Pobědy, které dostal na vojně v roce 1962. Na to, že byly kdysi intenzivně nošené jsou velice zachovalé, jen zlacení u korunky je oloupané, což na první pohled není vidět. Dovybavil jsem je tahem z Kovotextu Trenčín ze sedmdesátých let. A myslím, že zas tak nevypadají špatně. No opravdu velmi pěkné. Pobed mám několik, ale pozlacené žádné. Možná by vypadaly ještě lépe s černým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 15. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Jen škoda, že to zlato líp nedrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacák Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Zas tak zle to nevypadá. Zajímavé je , že hodinky které byly určeny na export mají to zlacení evidentně silnější. Alespoň se mi to zdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se