Jiribartl Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Před časem jsem si zde na jiném místě přečetl připomínky k nákupu čínských hodinek SEA-GULL. Je to výrobce, který hodinky vyrábí od roku 1955 a tak si myslím, že alespoň tu minimální tradici má.Nedávno mi automaty s typovým označením G426 předvedl jeden hodinář. Tvrdil, že je v nich cosi od Ety - jestli licence, nebo okopírovaná ETA, to mi přesně neřekl. A protože jsem se tu o nich něco málo dozvěděl a žádného prodejce u nás nenašel, tak jsem si je jako vintážní raritku koupil. Hodinky nemají vůbec špatný tvar a přestože byly intenzivně nošené, žádné ťuky na pouzdru nemají. Sklíčko je taky bez škrábanců a navíc chodí zcela přesně. Jen ta velikost pouzdra je poplatná počátku sedmdesátých let.
mischa Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Prodávaly se v klenotách za 1150 Kčs, bez automatu za 650. Tehdy bylo to nerezové pouzdro a kvalita cifru zjevením....
Jiribartl Odesláno 15. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Díky za odpověď - takže budou asi z této várky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se