Jiribartl Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Kdysi dávno byly pro mě vrcholem hodinářské techniky hodinky značky CASIO. Hodinky se mi vždy líbily a ohromné množství funkcí (samozřejmě pro mě zbytečných) mě přitahovalo. Měl jsem jich několik. Před třemi léty jsem si koupil tyto WAVE CEPTRy - hodinky rádiem řízené. Jsou celoocelové - pouzdro i tah. Ručičkové kombinované s malým displejem, sloužícím pro zobrazení funkcí - data, stopek, alarmů, světových časů a komunikaci s vysílačem časového signálu. Jsou tedy naprosto přesné a po celou dobu životnosti baterie nevyžadují žádné seřizování. Nepostrádají osvětlení a jejich vodotěsnost 100M nevyžaduje jejich odkládání ani při šnorchlování. Použitý fosfor na fučkách a indexech je při přechodu do tmavého prostředí vždy efektně nasvítí.Tvar pouzdra a kvalita použitého materiálu umožňují jejich bezproblémové použití i při zimním oblékání (jakýmkoli rukávům nevadí), a přestože byly intenzivně nošené po dva roky, nenesou žádné stopy jakéhokoliv poškození.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se