xoslic Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Caute, neda mi sa s vami podelit o mimoriadne prepracovany a zaujimavy pohlad do vnutra tejto legendy. Vyborne fotky a precizny popis strojceka. link je tu / je to v ENG/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Perfektní link. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 pridavam este 1.cast - zaujimave citanie o historii Moonwatchov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 MYslim ze zasveceni tyhle dva claky znaji, odkaz jsem daval uz driv do jineho tematu. Me to pomohlo zjistit jak presne mechanicky chronograf funguje, je to maly zazrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 MYslim ze zasveceni tyhle dva claky znaji, odkaz jsem daval uz driv do jineho tematu. Me to pomohlo zjistit jak presne mechanicky chronograf funguje, je to maly zazrak. Tiez som na tie animovane obrazky ziral s uzasom. Klaniam sa hlboko pred majstrami hodinarmi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se