Jonda Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Rád bych si koupil hodinky Certina DS Rookie C016.417.22.057.00. Nemáte náhodou někdo zkušenosti s nákupem Certin? Dají se sehnat někde výhodně? V zahraničí?V Česku jsem je zatím viděl nejvýhodněji za 10 800 Kč na internetovém obchodu - nějaké zlatnictví Praha. Před Vánocemi byly dokonce o 500Kč levnější.Na ebay u prodejců doporučovaných v diskuzích o nákupu hodinek, jsem tyto Certiny vůbec nenašel. Koukal jsem se také náhodně (co mi google vyhodil) na pár zahraničních internetových obchodů a tyto Certiny jsou tam za cca podobnou cenu jako v ČR. Máte někdo nějaký tip, kde hodinky nakoupit výhodněji, prosím?
Matthew Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 jedny jsou na eBay, můžeš to zkusit s Best offerhttp://cgi.ebay.com/Certina-DS-Rookie-Uhr-Chronograph-C016-417-22-057-00-/250748135790
Jonda Odesláno 20. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Děkuji moc za tip, ale jsou tam dražší než nejlepší nabídka v ČR...10500Kč
EDYMI Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Skus aj TU ked pohladas najdes na fore referencie na tento e-shop a myslim ze boly celkom kladne.
Matthew Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Děkuji moc za tip, ale jsou tam dražší než nejlepší nabídka v ČR...10500Kč mělo by to smysl pokud bys zkoušel Best Offer
robpol3 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Ahoj,tady máš mejlovku na oficiálního prodejce v čr E-mail: gold.eligius@centrum.czURL: http://www.goldeligius.cz
Giovany21 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Uz som to pisal asi 100 krat - ale opakovanie je matka mudrosti - skus obehnut predajcov a urcite najdes medzi nimi aj odbratelov Hibernia(bol distributor certin pre CR a SR). Hibernia vyprazdnovala skaldy a tieto hodinky tym padom mozu predajcovia ponuknut s 30 az 40 percentnou zlavou... toto vypredavanie trva uz cca min rok aj dva mesiace tak sa poponahlaj lebo tvoj vyber sa zuzuje... Rád bych si koupil hodinky Certina DS Rookie C016.417.22.057.00. Nemáte náhodou někdo zkušenosti s nákupem Certin? Dají se sehnat někde výhodně? V zahraničí? V Česku jsem je zatím viděl nejvýhodněji za 10 800 Kč na internetovém obchodu - nějaké zlatnictví Praha. Před Vánocemi byly dokonce o 500Kč levnější. Na ebay u prodejců doporučovaných v diskuzích o nákupu hodinek, jsem tyto Certiny vůbec nenašel. Koukal jsem se také náhodně (co mi google vyhodil) na pár zahraničních internetových obchodů a tyto Certiny jsou tam za cca podobnou cenu jako v ČR. Máte někdo nějaký tip, kde hodinky nakoupit výhodněji, prosím?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se