Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych si koupil hodinky Certina DS Rookie C016.417.22.057.00.

Nemáte náhodou někdo zkušenosti s nákupem Certin? Dají se sehnat někde výhodně? V zahraničí?

V Česku jsem je zatím viděl nejvýhodněji za 10 800 Kč na internetovém obchodu - nějaké zlatnictví Praha. Před Vánocemi byly dokonce o 500Kč levnější.

Na ebay u prodejců doporučovaných v diskuzích o nákupu hodinek, jsem tyto Certiny vůbec nenašel.

Koukal jsem se také náhodně (co mi google vyhodil) na pár zahraničních internetových obchodů a tyto Certiny jsou tam za cca podobnou cenu jako v ČR.

Máte někdo nějaký tip, kde hodinky nakoupit výhodněji, prosím?

• po měsíci...
Odesláno

Uz som to pisal asi 100 krat - ale opakovanie je matka mudrosti - skus obehnut predajcov a urcite najdes medzi nimi aj odbratelov Hibernia(bol distributor certin pre CR a SR).

Hibernia vyprazdnovala skaldy a tieto hodinky tym padom mozu predajcovia ponuknut s 30 az 40 percentnou zlavou... toto vypredavanie trva uz cca min rok aj dva mesiace tak

sa poponahlaj lebo tvoj vyber sa zuzuje...

Rád bych si koupil hodinky Certina DS Rookie C016.417.22.057.00.

Nemáte náhodou někdo zkušenosti s nákupem Certin? Dají se sehnat někde výhodně? V zahraničí?

V Česku jsem je zatím viděl nejvýhodněji za 10 800 Kč na internetovém obchodu - nějaké zlatnictví Praha. Před Vánocemi byly dokonce o 500Kč levnější.

Na ebay u prodejců doporučovaných v diskuzích o nákupu hodinek, jsem tyto Certiny vůbec nenašel.

Koukal jsem se také náhodně (co mi google vyhodil) na pár zahraničních internetových obchodů a tyto Certiny jsou tam za cca podobnou cenu jako v ČR.

Máte někdo nějaký tip, kde hodinky nakoupit výhodněji, prosím?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...