odklizec Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Asi to sem moc nepatri, ale treba ciste nahodou nekdo doma ma a nepotrebuje, nebo vi o nekom kdo ma, nebo treba i videl v nejakem antikvariate? Ja vim zatim o jednom vytisku, ale chteji za ni trochu moc Ale jsem ochoten o cene jednat.. Jsme tu zajimavy vzorek populace a zaliba ve starych knihach se nevylucuje se zalibou v mech. hodinkach..spis naopak. Takze jeden nikdy nevi? Jedna se o knihu "Pražské ghetto" od autoru Ignat Herrmann, Josef Teige, Zikmund Winter. Kniha je z roku 1902, takze stav muze odpovidat veku. Musi byt ale komplet a radeji v lepsim stavu nez horsim
Lapis Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Ja vim zatim o jednom vytisku, ale chteji za ni trochu moc Kolik, pro "zajímavost", 4500Kč ?
odklizec Odesláno 3. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Jo, nasel jsi presne ten jeden vytisk Jako je mi jasne, ze to nebude levne, ale tohle se mi zda uz kapku moc.
Lapis Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Tak jsem ti to trochu zavařil a " kdo ji náhodou doma má " hned ví, co za ni může až chtít.
odklizec Odesláno 3. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Ani ne..aspon maji predstavu kolik za ni nedam Tak nutne ji zase nechci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se