vildab Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Zdravím, nevíte jestl Tissot má nějaký oficiální webshop? A když si tam hodinky objednám, můžu záruku uplatňovat i tady v ČR? Děkuji
sharz Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Ahoj, Tissot oficiálne cez internet nepredáva (okrem amerického e-shopu shoptissot.com). Ja som si kupoval Tissot-y z e-shopu watchshop.com (UK), kde píšu, že sú oficiálnym distribútorom Tissot-u. Keď si pozriež ich sídlo a vyhľadáš si ho na tissot.ch v "STORES", tak ich nájdeš na poslednom mieste a sú tam, ako ich oficiálny predajca - SDK Jewellers. Ceny majú veľmi dobré, poštovné je tiež prijatelné (prišlo mi to do 6-tich dní), záručná kartička mi prišla opečiatkovaná s nevyplneným dátumom predaja, všetko OK ... . Takže ja by som ti odporučil tento e-shop. PS: Ak je to ešte aktuálne, tak po zaregistrovaní odoberania noviniek (Newsletter) ti príde kód, ktorý ti umožní pri prvom nákupe ešte 5 %-nú zľavu. *odkaz na fórum ohľadom watchshop.com - klik Zdravím, nevíte jestl Tissot má nějaký oficiální webshop? A když si tam hodinky objednám, můžu záruku uplatňovat i tady v ČR? Děkuji Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem sharz
vildab Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Dík za tip. Při mé smůle tam samozřejmě ty, co jsem si vyhlídnul nemají. http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0004/famid_0102/refid_T035_410_16_051_00
sharz Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Hmmm, Couturier ... pekná a jednoduchá klasika. No, majú ich iba v inom prevedení. Skús sa ich opýtať, či by ti ten tvoj model nevedeli zohnať. Dík za tip. Při mé smůle tam samozřejmě ty, co jsem si vyhlídnul nemají. http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0004/famid_0102/refid_T035_410_16_051_00
vildab Odesláno 24. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Tak tohle je odověď. přímo z Tissotu. Dear Sir, Thank you for your e-mail. www.watchshopuk.com is an authorized Tissot retailer but you should not rely onwww.watchshop.com. Best regards TISSOT SA World Customer Service
sharz Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Však watchshopuk.com a watchshop.com je ten istý obchod, nie? Asi sú tam majú Tissot-y dobré ceny, preto by si sa podľa TISSOT SA nemal na nich spoliehať ... Tak sú alebo nie sú ich AD? Však majú na stránke napísané, že áno ... hmmm, trošku v tom majú asi bordel. Tak tohle je odověď. přímo z Tissotu. Dear Sir, Thank you for your e-mail. www.watchshopuk.com is an authorized Tissot retailer but you should not rely onwww.watchshop.com. Best regards TISSOT SA World Customer Service
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se