Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 24. 1. 2011 v 12:06, 'pevo' napsal:

Jo je to paráda, vážně, hodinky se mi líbí už dávno, jen se nemůžu rozhodnout mezi datem na 6ce a na 4ce, tak asi rozhodne nějaká slušná cenová nabídka. A po těchhle fotkách mám o důvod víc je sehnat. Gratulace!

Za mě jednoznačně datum na šestce, ostatně Volmax( následovník původního výrobce Strel) ,a výrobce Sturmanskich, ani jiné Strely než s datumem na šestce nedělá.

Odesláno
  V 24. 1. 2011 v 12:06, 'pevo' napsal:

Jo je to paráda, vážně, hodinky se mi líbí už dávno, jen se nemůžu rozhodnout mezi datem na 6ce a na 4ce, tak asi rozhodne nějaká slušná cenová nabídka. A po těchhle fotkách mám o důvod víc je sehnat. Gratulace!

Rozdíl je také ve velikosti pouzdra...
Odesláno (upraveno)
  V 24. 1. 2011 v 20:08, 'pevo' napsal:

No jo, špatně jsem se vyjádřil, ale tím datumem na 4ce jsem myslel tohle:

Já vím, ale tyhle dělá jiná fabrika a jsou menší. Tuším 38 mm.

Jinak mám na mysli to, že po rozpadu Svazu, si tam životaschopné obchodní značky nějak rozebraly různé subjekty, a dnes Strely vyrábí snad tři výrobci.

Volmax je původnímu výrobci Strel asi nejblíže. Převzali původní závod a zaměstnance a vrhli se západní trh.

Upraveno uživatelem Marfi
Odesláno

Gratulujem Marfi, Strely vyzeraju paradne, slusi im to.

Pokial viem tak Strely vyraba Volmax a nejaky ten zvysok Poljotu co tam ostal, ale myslim ze tie od Volmaxu su kvalitnejsie spracovane, pri strojcekoch je to vpodstate jedno, vsetky 31... vyraba Maktime.

Odesláno (upraveno)
  V 24. 1. 2011 v 20:23, 'pato31681' napsal:

Gratulujem Marfi, Strely vyzeraju paradne, slusi im to.

Pokial viem tak Strely vyraba Volmax a nejaky ten zvysok Poljotu co tam ostal, ale myslim ze tie od Volmaxu su kvalitnejsie spracovane, pri strojcekoch je to vpodstate jedno, vsetky 31... vyraba Maktime.

Díky, jsem fakt spokojenej parchant.

Četl jsem na WUS, že strojky pro Volmax dělá a Maktime (signované Maktimem), a v Poljotech, resp. Sekondách je nesignovaný strojek OEM výrobce. Ale co je na tom pravdy, nevím.

Upraveno uživatelem Marfi
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...