Jenes Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 menili mi ho v Budapesti a platil som celkom 28.000,-HUF. To je okolo 100,-? aj s prácou.
hollyster Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Tu otázku jsem ale nenapsal celou. Chtěl jsem se zeptat, k čemu slouží ta korunka na levé straně. Korunka na levé straně je pro otáčení lunety, na kterém u mého modelu (viz výše) jsou "jen" čísla minut (10, 20, ..). Nastavením lunety pak můžeš sledovat, kolik času uběhlo, nebo kolik času zbývá. Zatím jsem tuto funkci nepoužil a zatím mě nenapadá, kde ji použít. O poznání zajímavější lunety jsou u modelů skyhawk, kde je "logaritmické pravítko" se kterým se dá odečíst, kolik času v letadle Ti zbývá, když znáš stav paliva, nebo i jednoduše násobit a dělit.. Taková luneta ale většinou není schovaná pod sklíčkem (jako ta moje) a tudíž nepotřebuje levou korunku pro ovládání. Snad jsem to trošku osvětlil. Jinak pořád jsem s hodinkami moc spokojený. Příjem signálu mám téměř všude. Jen domovské město se zobrazuje BER (Berlín myslím) - nevíte někdo, jak jej přenastavit na Prahu? Hm, to asi nejde, když Praha není v návodu mezi ostatními městy - tak aspoň na domovské HOM? Popř. přejmenovat HOM na PRG? Nebo libovoulnou jinou zkratku? Díky za postřehy.
mirecku1963 Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 nemate niekto cz/sk navod mam ich z Nemecka a tam je len v 6. svetovych jazykoch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se