novottom Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Dobrý den, chtěl bych Vás návštěvníky fóra požádat o malou laskavost. Vždy když mám vybírat dárek pro přítelkyni je pro mě neskutečný boj, protože kdykoli se jí zeptám co by si přála odpoví mi to klasické "Nic" z toho mě vždycky berou všichni čerti. Nicméně jsem tedy vymyslel, že jí koupím hodinky, bohužel jsem člověk, který si nikdy není jistým tím správným výběrem. Myslíte, že by jste se k těmto hodinkám mohli vyjádřit, jestli se budou dobré nebo raději vybrat jiné.Předem moc děkuji. GUESS I85477L1 Glitter Jedná se o tyto hodinky
ava Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Moje žena by bez datumovky nedala ani ránu, jestli jí to neva. Jina docela pěkné. Záleží, co dělá...atp.
Kristian.nov Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) Je to otázka vkusu a nároků, jaké vaše paní má a v neposlední řadě k jakým příležitostem by je nosila. Za tyhle mi přijde ta cena moc, ale je to jen můj názor... Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem Kristian.nov
little_w Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 vitej. v tomhle pripade to nebude asi otazka zadne hodinariny ale proste uplne obycejneho vkusu. strojek v tom bude... no, v podstate malej a srandovni plastovej vylisek s mistem na baterku... takze jde fakt jen o ten kabat, ne o streva. ale abych byl konstruktivnejsi, co treba neco takoveho od Hamiltonu: ja jsem jako "spolecenske" koupil manzelce tyhle Citizeny (ale jsou HROZNE mrnavy, jenom 23mm): no a potom tady jsou ta zminovana Seika. Seiko 5 SUA611 Seiko 5 SYME43: nebo solarni Seiko SUP009:
efreeti Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) mozna by to chtelo nejdriv osondovat co se libi ji...moje zkusenost je, ze dost holek/zen - pokud jim noseni hodinek neni uplne cizi - uz pricichlo k soucasne mode vetsich hodinek a celebrit nosicich panske hodinky. Nebudme naivni...staci par fotek Cameron Diaz a Jennifer Aniston s Rolexem na zapesti a devcata maji jasno Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem efreeti
novottom Odesláno 17. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Zdravím, pánové ani jsem nepoděkoval za reakce. Hodinky se libily. Takže je to v pohodě. Moc díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se