Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam hodinky Orient Mako, nemuzu si je vynachvalit na vsechny mozne cinnosti, ale jedna vec mi vadi - prvni dilek tahu je jen takovy plisek aby nesla videt stezejka a tah dolehal na pouzdro, casem se nehezky deformuje, uz nedoleha a cvaka... Mate nejaky osvedceny zpusob opravy? Treba vypln silikonem, co ja vim... Popripade jestli nejde koupit, na ebayi jsem nenasel nic, ale muselo by to stat kolem 10 korun :-D. Nebo me jeste napada, jestli se neda na tyto hodinky napasovat clanek z jinych hodinek. Dekuji za odpovedi

Odesláno

Mam hodinky Orient Mako, nemuzu si je vynachvalit na vsechny mozne cinnosti, ale jedna vec mi vadi - prvni dilek tahu je jen takovy plisek aby nesla videt stezejka a tah dolehal na pouzdro, casem se nehezky deformuje, uz nedoleha a cvaka... Mate nejaky osvedceny zpusob opravy? Treba vypln silikonem, co ja vim... Popripade jestli nejde koupit, na ebayi jsem nenasel nic, ale muselo by to stat kolem 10 korun :-D. Nebo me jeste napada, jestli se neda na tyto hodinky napasovat clanek z jinych hodinek. Dekuji za odpovedi

Osvědčený je zahodit originální tah a koupit nový,právě ty plechový koncovky,jsou nejslabším místem hodinek.:D

Odesláno

Práve toto teraz riešim, včera som zhodil dole kovový ťah s tým, že prihnem tie plechové nožičky.

Lenže som bol vyrušený, tak som narýchlo aspoň nahodil čierneho Hirscha.

Takže ohnutie plechových pacičiek tak, aby dobre priliehali budem riešiť až niekedy zajtra.

Ide samozrejme iba o dočasné riešenie. Skutočný riešením je zrejme iba výmena ťahu...

Odesláno

Osvědčený je zahodit originální tah a koupit nový,právě ty plechový koncovky,jsou nejslabším místem hodinek.:D

a je ozkouseny i nejaky dobre padnouci? diky :-). BTW ten tovarni tak je fakt pekny, kdyby nebylo toho chrastitka :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...