Gallen Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem prvních hodinek. Moc se v hodinkách neorientuji, proto možná některé požadavky nepůjdou splnit vzhledem k ostatním. 1/ Velikost - Nechci žádné veliké hodinky, obvod ruky mám 18 cm 2/ Tvar - Kulaté 3/ Materiál - Nejradši bych safírové sklíčko, ale vystačím si s minerálním vzhledem k omezeným financím 4/ Funkce - Určitě chci alarm 5/ Určení - Každodenní nošení s tím, že je budu chtít brát všude, tzn zvýšená odolnost, vodotěsnost(do lesa, při práci, na lezení..) 6/ Radši bych analogové než digitální 7/ Vzhled - líbí se mi military styl 8/ Cena - No to je problém, nemám moc financí, takže jestli by mi někdo neporadil hodinky co splňují požadavky a stojí co nejméně. Pokud by se našel někdo, kdo by mi poradil, byl bych moc rad!
ava Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Seiko , většinu mají alarm a dají se tu sehnat a dobrej peníz.
Diamondking Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Gallene, pokus se tady hodit nějakou cifru, ať se to líp hledá
Gallen Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Gallene, pokus se tady hodit nějakou cifru, ať se to líp hledá Vzhledem k tomu ze budou me prvni a nechci zbytecne vyhazovat kdyz ani nevim, jake mam naroky, tak rekneme 3000, u dalsich uz budu vedet lepe co hledam a co mi nevyhovuje a treba castku znasobim. Upraveno 3. února 2011 uživatelem Gallen
Chorche Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Tvoje požadavky by mohly splňovat tyto Trasery, ale musel bys násobit 3,417 Každopádně spolehlivé hodinky od dobrého výrobce a perfektního prodejce.
Diamondking Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Dej do googlu "Alarm watches" a uvidíš.. každopádně 3000 je dost málo Třeba tyhle : Pulsar PF3293 Alarm Chronograph Watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gallen Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Tvoje požadavky by mohly splňovat tyto Trasery, ale musel bys násobit 3,417 Každopádně spolehlivé hodinky od dobrého výrobce a perfektního prodejce. Shodou nahod jsem tyto hodinky prohlizel v jine barevne variante, a hledam na prvni pokus jejich "zacatecnickou verzi" Usetrit na sklicku a podobne, a casem si je treba koupit, kdyz mi uz zacatecnicke stacit nebudou.
Gallen Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Dej do googlu "Alarm watches" a uvidíš.. každopádně 3000 je dost málo Třeba tyhle : Pulsar PF3293 Alarm Chronograph Watch Vypadaji skvele, chapu ze za tu cenu to nebude nic extra, ale urcie zas lepsi nez vse z trznice. Diky moc
spineshank Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 vzhledem k částce sleduj bazar jdou tam sehnat zajímavé kousky do 4 000,-
marosb Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 nasiel som nieco taketo http://cgi.ebay.com/CITIZEN-CHRONO-FULL-TIMING-FEATURES-ALARM-/200367839432?pt=Wristwatches&hash=item2ea6da98c8#ht_282wt_149
Gallen Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 kouknu na bazar, koukam, ze je hodne vyuzivany, tak tam treba neco obevim.
Gallen Odesláno 13. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Doma sem našel své první hodinky (Timex IRONMAN), na které jsem úplně zapomněl. Kupodivu se mi u nich líbí kombinace analog/digital a možná bych to uvítal i u budoucího nástupce(nějaká doporučení hodinek ve stejném duchu?). Můžou být tak 10 let staré. Bohužel měli úplně ztrouchnivělý gumový řemínek, který se ihned rozpadl. Řekl jsem si, že bych je mohl nosit, než bych si vybral něco nového. Aspoň bych přišel na to, jaké funkce využiji. Žádná špička to není, plastové sklíčko... ale je to nostalgie... Obešel jsem pár hodinářství(Koscom...) a nikde nový nemají a trvalo by čtvrt roku, než by přišel od výrobce. Nedokázal by prosím někdo určit typ hodinek? Možná bych potom mohl někde na internetu najít odpovídající řemínek.Na sobě žádnou identifikaci typu nemají, na zadní straně pouze typ baterky. Díky moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gallen Odesláno 13. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Našel jsme hodinky na amazonu, bohužel bez jakéhokoliv popisku, označeny jako "Timex ironman analog". http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0006SICME/gemotrack9-20/ref=nosim
Gallen Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Katalogové číslo nalezeno, T53432, bohužel jsou náhradní díly/řemínky těžko sehnatelné. Neporadili byste mi alternativu? Kulaté kombinace analog/digital (nevím jak ve skutečnosti vypadá vypínací digitální display, ale zdá se mi to zajímavé) Alarm Timer Hodinový signál WR 100+ Minerální sklíčko (http://www.timex.cz/...-t5b151-Ironman) Ještě mám dotaz mimo téma, na různých hodinkách jsem na lunetě viděl barevně odlišenou část mezi 12 a 3(4) proč to? Díky Upraveno 14. února 2011 uživatelem Gallen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se