vrcan Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Shore, nafotim, az ked bude remen od Simona/Ondreja btw, clovek az ked ma, oceni fantasticky dial, co sa tyka prehladnosti a lahkosti odcitania casu.... lepsie to uz byt nemoze... a tykanie toho unitasu je take pocutelne, ze asi ich nebudem mat v noci na nocnom stoliku ale jednoznacne to hlasite tykanie ocenujem pozitivne!!! Ozaj, zabudol som najpodstatnejsi postreh, bal som sa velkosti, vela ludi strasi s tym, ze aj ked je diameter normal, tak vzhladom na velky dial/sklicko posobia velmi velkym dojmom, ale kde zee, praveze naopak, su take sikovne male akurat
shore Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 skvele vrcan..jak dlho si na ne cakal?..bohuzial som pred chvilou zrusil kupu anonimo wayfarer II a je mi z toho hodne smutno, takze asi pojdem do precisty aj ja..
vrcan Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 tie wayfarer som nepoznal a prave pozeram, zaujimave... sice neprehladne, ale pacia sa mi, kludne by som bral... idem si pozret detailne tie anonimne hodinky anonimo na precisty som cakal niekolko mesiacov ale nie, v piatok som objednal a v pondelok prisli, UPS kurier, dopravne 20 libier pokial sa ti pacia panerai radiomir, tak precista prs-20 je ozaj skvela volba, zrejme najlepsia... teda po originali vahas ci ten full lume dial? Ja som tiez, ale predsa len, cierna klasika Ked budes objednavat, jednu prosbu! Poziadaj o nahradne srubky na drotiky, ze by si 2 pary zobral aj mne a potom sa dohodneme, ok? Pripadne to dohodnem s timefactorom ja ak suhlasis a pribalia to do tvojho balika
shore Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 to mas tak ked do hodiniek vstupi zensky faktor (nariadil, ze alpina regulator alebo precista), inak tie wayfarer II som kupil na ebay, ale nezaplatil som, musel som zrusit a cena dokonala 1200e inak jasne, ked sa rozhodnem pre precisty, objednam vsetko 2x ked tak ..
shore Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 incursore su krasne a hodne sa mi paci ta sekundovka, bohuzial tvarovo su moc oble na mna
vrcan Odesláno 2. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Mne sa pacia take ako su, bez vyhrad... snad len otazka, ci maju 24mm lug spacing? podobaju sa mi na fortis, cize oblubena koncepcia tvaru, jednoducha.
shore Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 (upraveno) a co hovorite na taketo - club automatic, docela by ma zaujimalo ako ukazu na ruke a ci nebudu prilis velke Upraveno 2. března 2011 uživatelem shore
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se