Doddo Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Čo si o nich myslíte? Brand Name:BulovaModel number:96A111Dial window material type:mineralCase material:stainless-steelCase diameter:43 millimetersMovement:japanese-automatic
farářskej Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Já tyhle průstřely v číselníku nemusím (a nezáleží na tom, jestli je dělá Zenith, Baume & Mercier nebo Číňan). Kdyby měly plnej číselník, vypadaly by líp. Jinak jsou to samy o sobě hodinky, který neurazí... vzhledem k tomu, že Bulovu koupil Citizen, budou spolehlivý. Mně nevadí, ale já je nosit nebudu, žejo
Jiribartl Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Možni to vidím blbě, ale kdyby tam nebyl ten prustřel, tak mi ciferník silně připomíná Atlantic
svijanskymaz Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Pekne je na nich len to ,ze nemaju datumovku.Inac take nemastne neslane a ako uz bolo spomenute,,ten priestrel je divny.
Doddo Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2011 No po par dnoch tuto na fore som si ich rozmyslel. Vazne je to tu navykove Hlavne ma zaujala Bulova ako znacka, a to, ze su Automatiky. Precital som si svoje, pojdem do niecoho ineho, ale aj to si necham prejst hlavou radsej, nech to nedopadne podobne Momentalne som pri tom, ze chcem mechaniky / pripadne automatiky. Za tu cenu je toho vela nie je, nechcem Parnisy, alebo podobne cinske veci (aj ked ten dizajn, okopirovany, sa mi paci). Zaujal ma hlavne predajca na ebayi, Juri Levenberg, so "sale" Poljotmi. Dalej som natrafil na Vostok Europe, viem, ze za znacku nebudem velmi pochvaleny, ale paci sa mi ich dizajn. Pripadne nejake Zeppeliny? S cenou vsak presahujem moj limit, zmestim sa donho len s quartzovymi. Neviete o niecom zaujimavom cca 200 EUR, priemer aspon 42 mm, kozeny remienok? Budem vdacny
obchodnik-o3 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 mas cas ,nikam sa neponahlajpozri tuto stranku aj ked je to mierne cez tvoj rozpocet,aspon aby si sa rozhliadol http://www.christopherward.co.uk/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se