Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čo si o nich myslíte?

Brand Name:BulovaModel number:96A111Dial window material type:mineralCase material:stainless-steelCase diameter:43 millimetersMovement:japanese-automatic

post-15231-006888500 1298924294.jpg

post-15231-097414500 1298924312.jpg

Odesláno

Já tyhle průstřely v číselníku nemusím (a nezáleží na tom, jestli je dělá Zenith, Baume & Mercier nebo Číňan). Kdyby měly plnej číselník, vypadaly by líp. Jinak jsou to samy o sobě hodinky, který neurazí... vzhledem k tomu, že Bulovu koupil Citizen, budou spolehlivý.

Mně nevadí, ale já je nosit nebudu, žejo :)

Odesláno

No po par dnoch tuto na fore som si ich rozmyslel. Vazne je to tu navykove :) Hlavne ma zaujala Bulova ako znacka, a to, ze su Automatiky. Precital som si svoje, pojdem do niecoho ineho, ale aj to si necham prejst hlavou radsej, nech to nedopadne podobne :D

Momentalne som pri tom, ze chcem mechaniky / pripadne automatiky. Za tu cenu je toho vela nie je, nechcem Parnisy, alebo podobne cinske veci (aj ked ten dizajn, okopirovany, sa mi paci). Zaujal ma hlavne predajca na ebayi, Juri Levenberg, so "sale" Poljotmi. Dalej som natrafil na Vostok Europe, viem, ze za znacku nebudem velmi pochvaleny, ale paci sa mi ich dizajn. Pripadne nejake Zeppeliny? S cenou vsak presahujem moj limit, zmestim sa donho len s quartzovymi.

Neviete o niecom zaujimavom cca 200 EUR, priemer aspon 42 mm, kozeny remienok? Budem vdacny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...