Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rolády podle mě nejsou moc oblekovky, ta luneta je absolutně nevhodná, oblekovky mám jako hodinky s čistým designem, Omegy jsou fajn, ty TH jsem viděl a jsou fakt velký, spíš módní záležitost.

Odesláno (upraveno)

Rolády podle mě nejsou moc oblekovky, ta luneta je absolutně nevhodná, oblekovky mám jako hodinky s čistým designem, Omegy jsou fajn, ty TH jsem viděl a jsou fakt velký, spíš módní záležitost.

Viděls tu lunetu někdy naživo? Pokud má Rolex nějaké oblekovky, pak je to DJ a pochopitelně i DD. Ale právě díky té lunetě nejsou ty hodinky nudné a mají šmrnc. Jsou na každodenní nošení a navíc k obleku padnou skvěle. Já osobně nevyznávám žádnou definici oblekovek. Pokud někdo nemá pod oblekem něco monstrozního na kaučuku, tak ať nosí cokoliv- Navitimery, Seamastery... Přeci jen oblek není uniforma, ale společenské oblečení, které odráží osobnost člověka, teda jak u koho... Proto mám rád, když i hodinky má člověk podle sebe. Jinak nevím co jsou ,,oblekovky". Něco placatého, zlatého, bez čehokoliv na ciferkíku? To by byla nuda. Podle mě k obleku, i ke svetru s košilí jdou všechny z výše zmíněných, ale ty TH jsou jak bylo řečeno ,,navoněná bída" v porovnání cena a kalibr. Omegy jsou fajn, mají in-house, ale ty ručky a indexy, ty nejsou moc oblekové, bereme-li to takto. Nejdecentnější a přesto nejnápaditější jsou podle mě DJ II. Mám ty hodinky moc rád, taky proto je mám doma :) Ale viděl jsem několikrát u obleku i Submarinery (černé) a nebylo to nic proti ničemu, i když na čaj ke královně bych si je nevzal, tam by šly DJ :D Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Viděls tu lunetu někdy naživo? Pokud má Rolex nějaké oblekovky, pak je to DJ a pochopitelně i DD. Ale právě díky té lunetě nejsou ty hodinky nudné a mají šmrnc. Jsou na každodenní nošení a navíc k obleku padnou skvěle. Já osobně nevyznávám žádnou definici oblekovek. Pokud někdo nemá pod oblekem něco monstrozního na kaučuku, tak ať nosí cokoliv- Navitimery, Seamastery... Přeci jen oblek není uniforma, ale společenské oblečení, které odráží osobnost člověka, teda jak u koho... Proto mám rád, když i hodinky má člověk podle sebe. Jinak nevím co jsou ,,oblekovky". Něco placatého, zlatého, bez čehokoliv na ciferkíku? To by byla nuda. Podle mě k obleku, i ke svetru s košilí jdou všechny z výše zmíněných, ale ty TH jsou jak bylo řečeno ,,navoněná bída" v porovnání cena a kalibr. Omegy jsou fajn, mají in-house, ale ty ručky a indexy, ty nejsou moc oblekové, bereme-li to takto. Nejdecentnější a přesto nejnápaditější jsou podle mě DJ II. Mám ty hodinky moc rád, taky proto je mám doma :) Ale viděl jsem několikrát u obleku i Submarinery (černé) a nebylo to nic proti ničemu, i když na čaj ke královně bych si je nevzal, tam by šly DJ :D

celé je to otázka osobního vkusu a estetického cítění...

Odesláno

celé je to otázka osobního vkusu a estetického cítění...

Přesně tak. Právě to osobní cítění a ta osobitost je to, co na tom mám rád. Leckdy to o člověku něco vypovídá. Z vlastních zkušeností vím, že nejhorší, co můžu udělat je ptát se na fóru, co si koupit... To jde člověk pro IWC, ale začne chtít Panerai a nakonec si pořídí Rolexky :D Ať Omegy, nebo DJ II, budou to super hodinky. Já řešil jsem podobné dilema a vbral jsem si právě DJ a neměnil bych :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...