paia Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) Tak hodinky na běžné nošení už mám vybrány a jsou na cestě (Steinhart Military), nicméně ty nejsou moc vhodné pro nošení k vodě, případně plavání. Jsem rybář, takže hodinky musí přežít i trochu drsnější zacházení, nicméně rád bych je měl i v létě na pláž a aby se s nima dalo třeba i plavat a nedošlo k neočekávanému uvolnění spony a sklouznutí hodinek z ruky. V současné době mám jako otloukánky staré Timexy, které ovšem nemají spolehlivou sponu, takže do vody na plavání s nima nelezu a navíc jsou celokovové, takže relativně těžké. Existují hodinky, které by odpovídaly mým požadavkům? Rozhodně nechci digitálky, to je snad jasné... Upraveno 4. března 2011 uživatelem paia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Ještě doplním, že cenovka by asi neměla překročit 15.000,- Kč a asi by měly být na nějakém gumovém strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 co povies na Hamilton Khaki Navy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Tak hodinky na běžné nošení už mám vybrány a jsou na cestě (Steinhart Military), nicméně ty nejsou moc vhodné pro nošení k vodě, případně plavání. Jsem rybář, takže hodinky musí přežít i trochu drsnější zacházení, nicméně rád bych je měl i v létě na pláž a aby se s nima dalo třeba i plavat a nedošlo k neočekávanému uvolnění spony a sklouznutí hodinek z ruky. V současné době mám jako otloukánky staré Timexy, které ovšem nemají spolehlivou sponu, takže do vody na plavání s nima nelezu a navíc jsou celokovové, takže relativně těžké. Existují hodinky, které by odpovídaly mým požadavkům? Rozhodně nechci digitálky, to je snad jasné... Monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 s těma plavat, tak se po 5 metrech utopím, protože by mě stáhly ke dnu... Napadly mě Seiko 5 Sport, teď jsou jedny v bazaru, ale ten textilní strap a pouze hardlex sklíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 co povies na Hamilton Khaki Navy ? Vypadaj dobře, díky za tip, přidávám do výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Citizen Ecozilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Pokud to nemusí být mechanika,tak třeba nějaké TRASER . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Asi bych měl napsat, že nehledám diversky ani žádny extrémně velky hodinky, spíše něco lehčího, odolného... ale abych neskončil u IONu, ty už doma mám, dostal jsem je zadarmo s nějakou objednávkou z e-shopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 tak jedině tyhle G a nejsou to digi :Dmaj ručičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 tak jedině tyhle G a nejsou to digi :Dmaj ručičky tohle fakt ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) Tak zvolím ty Seika 5 Sport, strap se dá vyměnit, když nebude vyhovovat a u sklíčka budu doufat, že přežije. Za ty prachy jsou zlaty... Upraveno 4. března 2011 uživatelem paia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Tady bych se možná bál té "vodotěsnosti a drsnějšího" zacházení, ale zase pokud to nedají, tak ti to tu zadanou cenovku 15k o moc nesníží. Automaty v téhle požadované odolnosti a cenové relaci budou prostě nějaké "potápky" Seiko, Citizen nebo Orient, na váhu to vyhrají stejně nějaké quratkzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Za 15k si je koupím 5x ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Taky hlasuju pro Traser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se