Přejít na obsah

Hodinky do vody, na pláž, na ryby

Doporučené příspěvky

Tak hodinky na běžné nošení už mám vybrány a jsou na cestě (Steinhart Military), nicméně ty nejsou moc vhodné pro nošení k vodě, případně plavání. Jsem rybář, takže hodinky musí přežít i trochu drsnější zacházení, nicméně rád bych je měl i v létě na pláž a aby se s nima dalo třeba i plavat a nedošlo k neočekávanému uvolnění spony a sklouznutí hodinek z ruky. V současné době mám jako otloukánky staré Timexy, které ovšem nemají spolehlivou sponu, takže do vody na plavání s nima nelezu a navíc jsou celokovové, takže relativně těžké. Existují hodinky, které by odpovídaly mým požadavkům? Rozhodně nechci digitálky, to je snad jasné...

Upraveno uživatelem paia
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

Tak hodinky na běžné nošení už mám vybrány a jsou na cestě (Steinhart Military), nicméně ty nejsou moc vhodné pro nošení k vodě, případně plavání. Jsem rybář, takže hodinky musí přežít i trochu drsnější zacházení, nicméně rád bych je měl i v létě na pláž a aby se s nima dalo třeba i plavat a nedošlo k neočekávanému uvolnění spony a sklouznutí hodinek z ruky. V současné době mám jako otloukánky staré Timexy, které ovšem nemají spolehlivou sponu, takže do vody na plavání s nima nelezu a navíc jsou celokovové, takže relativně těžké. Existují hodinky, které by odpovídaly mým požadavkům? Rozhodně nechci digitálky, to je snad jasné...

Monstra

Odkaz ke komentáři

Asi bych měl napsat, že nehledám diversky ani žádny extrémně velky hodinky, spíše něco lehčího, odolného... ale abych neskončil u IONu, ty už doma mám, dostal jsem je zadarmo s nějakou objednávkou z e-shopu.

post-14543-094815700 1299233228.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak zvolím ty Seika 5 Sport, strap se dá vyměnit, když nebude vyhovovat a u sklíčka budu doufat, že přežije. Za ty prachy jsou zlaty...

Posted Image

Upraveno uživatelem paia
Odkaz ke komentáři

Tady bych se možná bál té "vodotěsnosti a drsnějšího" zacházení, ale zase pokud to nedají, tak ti to tu zadanou cenovku 15k o moc nesníží. Automaty v téhle požadované odolnosti a cenové relaci budou prostě nějaké "potápky" Seiko, Citizen nebo Orient, na váhu to vyhrají stejně nějaké quratkzy :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...