Pavlucha Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Po kliknutí na ODKAZ NA DISKUSI mi vyskočilo tohle okno, tušíte někdo proč? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 no ved to tam mas vysvetlene. myslim ze to ma nieco spolocne s nedavnymi utokmi na chronomag
Lemare Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 no ved to tam mas vysvetlene. myslim ze to ma nieco spolocne s nedavnymi utokmi na chronomag To bych neřekl. Konkrétně tomu softwaru vadí obrázek http://www.fileden.c...atchesOmega.jpg , který má uživatel lexa v podpisu. Tipuju, že fileden.com je nějaké obecné odkladiště souborů a v minulosti se tam zřejmě vyskytoval nějaký škodlivý software. Inkriminovaný obrázek Omeg jsem pro jistotu poslal na oskenování na VirusTotal a je vidět, že je čistý, viz http://www.virustota...174f-1299238929 .
Apep Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 To bych neřekl. Konkrétně tomu softwaru vadí obrázek http://www.fileden.c...atchesOmega.jpg , který má uživatel lexa v podpisu. Tipuju, že fileden.com je nějaké obecné odkladiště souborů a v minulosti se tam zřejmě vyskytoval nějaký škodlivý software. Inkriminovaný obrázek Omeg jsem pro jistotu poslal na oskenování na VirusTotal a je vidět, že je čistý, viz http://www.virustota...174f-1299238929 . Ten Virus Total vypadá zajímavě, už jsem si odkaz na něj dal do složky Favorites a zkusmo otestoval jednu fotku 150 kB a jeden pdf soubor 1 MB a pracuje fakt rychle Zároveň je mi ale jasné, že odesílám někam na adresu mně absolutně neznámou něco od sebe a tím poskytuji někomu neznámému kontakt na můj PC - takže bych se zeptal klasicky "je to bezpečné?" (viz Maratonec s Dustinem Hofmannem - pro nepamětníky).
Lemare Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Ten Virus Total vypadá zajímavě, už jsem si odkaz na něj dal do složky Favorites a zkusmo otestoval jednu fotku 150 kB a jeden pdf soubor 1 MB a pracuje fakt rychle Zároveň je mi ale jasné, že odesílám někam na adresu mně absolutně neznámou něco od sebe a tím poskytuji někomu neznámému kontakt na můj PC - takže bych se zeptal klasicky "je to bezpečné?" (viz Maratonec s Dustinem Hofmannem - pro nepamětníky). Takhle, co je na internetu úplně bezpečné? Ale domnívám se, že když tam nebudeš posílat vyloženě privátní soubory, třeba nějaká citlivá data, tak návštěva a upload souboru na těch stránkách není o nic nebezpečnější než návštěva libovolných jiných stránek. Jinak ta služba už funguje několik let, takže (alespoň z mého pohledu) je relativně dost důvěryhodná
Pavlucha Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2011 No, já zase nemám takovej strach z viru (mám OSX), ale ten pitomej Chrome mně nepustí dál a musím to otvírat v jiném prohlížeči
Apep Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Takhle, co je na internetu úplně bezpečné? Ale domnívám se, že když tam nebudeš posílat vyloženě privátní soubory, třeba nějaká citlivá data, tak návštěva a upload souboru na těch stránkách není o nic nebezpečnější než návštěva libovolných jiných stránek. Jinak ta služba už funguje několik let, takže (alespoň z mého pohledu) je relativně dost důvěryhodná Přehánět to určitě nebudu , jen že jsem si to hned "musel" vyzkoušet
lexa Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 (upraveno) obrazek jsem pro jistotu smazal-jestli bude nejake zlepseni- jinak na fileden uploaduji jiz par let i na jinych forech,a nikdy nebyl problem,chrome pouzivam na vsech pocitacich co mam,3x notes,1xPC a nic mi to nikdy nehlasilo,tak si nejsem jist jestli to bude tim,banner je stazen z netu,zmensen a uploadnut na fileden-tak doufam ze jsem nezpusobil "kalamitu" nebo nedej bože zavirovani fora Omegama Upraveno 4. března 2011 uživatelem lexa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se