blend Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2011 V 7. 3. 2011 v 9:52, 'Frantik' napsal: Hele, já mám ale voko Dobrá práce, ale je jasný, že ubohoučký maličký Monstra musí pryč Njn, holt zkušenej megazávislák
Mirecek Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Mám taky Aquaracery a jsou to moc príjemný hodinky,který budí pozornost. Akorat ten tah je magnet na škrábance a je třeba na to trochu myslet,nicméně jak už tady na fóru párkrát zaznělo,co se lehce poškrábe,to se lehce vyleští :-)
Morax Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Moc pěkný hodinky, kolega vedle je má tak sem je zkouknul naživo a opravdu najs. Užij je ve zdraví.
xoslic Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Blahozelam, bola to vyborna kupa. Pokukoval som po tom inzerate, az si ich nakoniec kupil a usetril ma trapenia .Nech dobre sluzia.!!
gabriel1001 Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Blahozelam k nadhernym a kvalitnym hodinkam. ...nech ti tikaju dlho k tvojej radosti.
blend Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 V 8. 3. 2011 v 17:32, 'xoslic' napsal: Blahozelam, bola to vyborna kupa. Pokukoval som po tom inzerate, az si ich nakoniec kupil a usetril ma trapenia .Nech dobre sluzia.!! dík
Petr77 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Zase je musim mit. Minuly rok jsem je ve zbrklosti prodal a dodnes me to se_e. Urcite se casem poohledni i po origos cernem kaucuku s preklapeci sponou... Ja je radeji nosil prave na nem /pro me to byl oproti tahu obrovsky komfort/ a ikdyz to neni podstatne, tak je hodnotilo lepe i me okoli. Tag Heuer forever + gratulace. Petr
blend Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 V 15. 3. 2011 v 23:47, 'Petr77' napsal: Zase je musim mit. Minuly rok jsem je ve zbrklosti prodal a dodnes me to se_e. Urcite se casem poohledni i po origos cernem kaucuku s preklapeci sponou... Ja je radeji nosil prave na nem /pro me to byl oproti tahu obrovsky komfort/ a ikdyz to neni podstatne, tak je hodnotilo lepe i me okoli. Tag Heuer forever + gratulace. Petr dík, prosim tě a kde jsi ten kaučuk kupoval a za kolik?
marosh Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Připojuju se k Petrovi77, ten kaučuk je na léto velmi epesní. Jednak se lépe nosí, na ruce ubude nějaké to deko, které představuje tah (člověk se tak nepotí) a navíc je moc povedený, včetně subtilní spony.Taky budu na léto přezouvat.Já měl kaučuk součásti koupě, takže neporadím, kde ho pořídíš.Ale google je kouzelník...
Petr77 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Svet je vazne malej . Na nejakym vlakne cucim, ze ty 500M ma Marosh od Kulixe a Kulixovi jsem je predtim prodal ja (coz me teda festovne se_e ). Koupil jsem je od provereneho sympataka na Ebayi a byl to model s kaucukem a po kratsim dopisovani prihodil i ocelovy tah. Marosh urcite potvrdi, ze bez kaucuku to neni "kompletni". Blende, mrkni treba i na polsky Allegro, obcas tam byva neco okolo 500M. Petr
Petr77 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36499-tag-heuer-aquaracer/page__pid__564830#entry564830
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se