BrotHell Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Zdravím, chtěl bych se zaptat na Vaše zkušenosti s hodinkami tohoto typu. Jesli má cenu investovat do casia nebo je něco lepšího s podobnými parametry. http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-liw-m1100db-1a Děkuji za odpovědi.
Klabrdon Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 No já bych dotoho určitě nešel....koukni tady do sekce poraďte s koupí/výběrem , trošku to prohledej a bez problémů tady najdeš za tu cenu daleko lepší stroje...
Dantechno Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Vítej na fóru. Za deset tisíc, co stojí ty Casia, se dají určitě sehnat lepší hodinky. Zkus se tady začíst a třeba přijdeš na chuť i mechanickým strojkům.
spineshank Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 taky si myslím že za tuto cenu se lze pohybovat v mnohem lepších vodách
kultus Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Jak jsem to tady procetl neda mi se nezeptat jestli mate stejny nazor na casia EQW-M1100DB za cenu kolem 7000,- diky jestli jo co je na nich spatne resp. co muze byt u jinych lepsi??? Na typy strojku jsem moc nekoukal chtel jsem solar + radiem rizene at se nemusim o nic starat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se