volfda Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Vážení přátelé chronomagoři, rád bych Vás, kteří máte rádi kulturu a máte to nějak na dosah, pozval na předstvení našeho ochotnického souboru. Představení se jmenuje Sborovna, hrajeme 19.4. od 19h v divadle Lampion v Kladně. Náš soubor se jmenuje KLADINA (Kladenská Divadelní Náhražka). Soubor založil můj dobrý kamarád Jiří Homola- učitel, lingvista a dramatik, který se umístil v udílení cen Alfreda Radoka (třetí místo a první místo v Ocenění Českého Rozhlasu za hru ,,Noc moudrých mužů", ta se tam teď bude vysílat). Hra Sborovna je jeho vlastní dílo. Slovy autora se jedná o ,,Ne zcela utopistické drama o pěti obrazech". Já bych dodal tragikomedie. Hráli jsme pětkrát v roce 2010 a vždy jsme měli vyprodáno, nyní jsme se rozhodli uvést hru ještě jednou v roce 2011, ta poté ustoupí do pozadí, jelikož zkoušíme novou hru s názvem Sklad, kterou bychom rádi uvedli v červnu. V případě zájmu si můžete vstupenky rezervovat na webu divadla Lampion, či se s dotazy obraťte na e-mail kladina.rezervace@seznam.cz, nebo přímo na mě. Více informací o nás naleznete n naší skupině na Facebooku. Dodám, že jsme nevýdělečný spolek, nyní již občanské sdružení. Veškerý výdělek jde na potřeby zkoušení nové hry, nákupu nezbytných rekvizit a do pronájmu zkušebny a divadla. Fungujeme za finanční podpory sponzorů a města. Přidávám fotky, které používáme na propagaci. Je to foceno ve třídě jedné ZŠ, kde zkoušíme, ostaně kde jinde by se měla Sborovna zkoušet. Ta společná škrobená fotka je škrobená záměrně, normálně takhle blbě nevpadáme, jen na jevišti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Dovolím si ještě přidat oficiální pozvánku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.