Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hledá v Evropě spolehlivého prodejce hodinek,kde bych dostal popř. i slevu na hodinky Breitling Superocean Heritage.Děkuji za reakce.

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak sleva 5% je při platbě v hotovosti možná skoro všude, ve Švýcarsku je nižší DPH... Možností je spousta

Návštěvník dlubix
Odesláno

Altman Plzeň, sleva 10 - 20% jistá. Jinak chrono24, stačí hledat. xy prodejců z Německa je tu na foru dobře profláknutých, není pak čeho se bát.

Odesláno

Altman Plzeň, sleva 10 - 20% jistá. Jinak chrono24, stačí hledat. xy prodejců z Německa je tu na foru dobře profláknutých, není pak čeho se bát.

děkuji
Odesláno

Nekdy maji dobry ceny na uhrenlounge.de(Drazdany), ale nemam s nimi osobni zkusenost. Jinak jak uz jsem tady zminoval, tak super cenu mi udelali na Omegy u Provaznika v Teplicich, takze mozna, ze by to mohlo vyjit i u tehle. A dobry jednani bylo taky s panem z Gold Eligius ve Zline.

Odesláno

Hledá v Evropě spolehlivého prodejce hodinek,kde bych dostal popř. i slevu na hodinky Breitling Superocean Heritage.Děkuji za reakce.

Zkus poslat e mail dotaz na hodinarstvi Sarah Brno. Deklarují , že na požadavek nabídnou cenu.
Odesláno

Mám dobrou zkušenost s panem Wortmannem z Augsburgu. www.wortmann-uhren.com

• po 2 týdnech...
Odesláno

Děkuji za typ na Altmana-Plzeň.Nejlepší návrh ceny v ČR,PROFESIONÁLNÍ A VSTŘÍCNÉ CHOVÁNÍ PANA KRAJÍČKA.Tak si asi představuji úroveň obchodníka.Mirek Kudela.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...