Leviathan Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) Kedze ma pred casom prepadlo nutkanie rozsirit si obzory a nabrat nove skusenosti s niecim inym, tu je vysledok. Malo to najprv dopadnut inak, kriteria boli: diverkykeramicka event. zafirova lunetaslusna vodotesnostMal som naslapnute na Bremont no na TZ-UK to nedopadlo zrovna dobre..potom som pokukoval po ORIS Titan C a nakoniec to dopadlo takto. Napriek pociatocnym vyhradam/predsudkom, ked som si ich dal na ruku, bolo vymalovane. Cisto sportove hodinky s velmi prijemnym pocit z nosenia.. Taky trochu hi-tech. Titanove puzdro aj sponaKarbonovy cifernikkeramicka lunetapohana ich EDOX 83 (ETA 2834)vodotesnot 500Mautomaticky heliovy ventilpriemer 45mmFakt sa z nich tesim...Mne osobne je EDOX sympaticky resp. ich aktivity Class 1 powerboat Al Maktoum Sailing trophy Majster sveta v hlbkovom potapani pod ladom. Upraveno 16. března 2011 uživatelem Leviathan
Jiribartl Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Zvláštní tvar pouzdra, lunety i ciferníku. Vůbec jsou takové jedinečné, člověk si na ně musí zvyknout. Gratuluji
shore Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) su neokukane, mam kus zmiesane pocity, ale inak vypadaju dobre..trosku matuce tie 3 dni..dost dlho som zvazoval ci nezobrat EDOX SPIRIT OF NORWAY Upraveno 16. března 2011 uživatelem shore
Leviathan Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) Sprirt of Norway som tiez okukaval, len mi prisli dost podobne ako tieto, akurat vyrazne drahsie. zeby limitka? su neokukane, mam kus zmiesane pocity, ale inak vypadaju dobre..trosku matuce tie 3 dni..dost dlho som zvazoval ci nezobrat EDOX SPIRIT OF NORWAY Upraveno 16. března 2011 uživatelem Leviathan
gerhard Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Pekne 'macky', TO by som kludne dal, paradicka!
robo Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) Pekné. Samozrejme gratulujem. Vidím, že máš podobné myšlienky. Aj ja som zvažoval Titan C od Orisu a aj Edox ma občas máta. Teraz zvažujem nad Breitling Superocean Heritage- 46 green. Je to proste nočná mora, keď Ťa to už chytí P.S: Ako sa hovorí: Hodiniek nie je nikdy dosť. Upraveno 16. března 2011 uživatelem robo
nAscA Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Spirit of Norway jsem kdysi moc chtel. Ale i tyto Edoxy se mi moc libi. Gratuluji.
Leviathan Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Dakujem vsetkym:-). Pravda je, ze su dost neobvykle a treba si zvyknut. Ale na to, ze maju 45mm sa uzasne nosia. Skoda, ze momentalne vsetko ostatne odpociva na grile
bullitt Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 fuha, az mi trochu nahanaju strach, maju taky jemne monstrozny vzhlad, ako hovoris, treba si asi zvyknut, ale vobec nie su zle
Leviathan Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 monstra to nie su. Skusim dat dake fotky s napr. Steelfismi, ci velkymi Omage PO.Ta luneta v skutocnosti nie je vobec daka dominantna a tym, ze nie su vysoke sa fajn nosia. Manzelka to komentovala "konecne nieco ine" a myslim, ze to presne vystihla:-)
Peter2 Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 naozaj velmi zaujimave a neokukane, luneta je trochu hruba, ale celkom sekne, vdaka gumovemu remenu sa budu asi prijemne nosit. Chcelo by to vidiet na zivo a odskusat na ruke. Kazdopadne gratulujem.
Pavel K. Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Jsou pěkný. Jen by mi možná chyběla při tý velikosti ta váha oceli Jakou mají luminiscenci?
Leviathan Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Lumi....uprimne nic moc....Pri porovanani s DOXA SUB ci Bckami SF. Je to aj tym, ze na ciferniku je leumi len na indexoch 2 az 7 + rucky. Uvazoval som, ze by bolo fajn lumi aj na indexoch na lunete. Slo by to zrealizovat, nakolko su zapustene (vyfrezovane?) do lunety.... mozno niecim takymto.. Nieco ponuka aj Bergeon.
peterivan Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Gratulujem k uzasnemu kusku. (tusim viac nakupujes ako predavas:-)) Ako funguje ten heliovy ventil? (sorry za OT)Lumi....uprimne nic moc....Pri porovanani s DOXA SUB ci Bckami SF. Je to aj tym, ze na ciferniku je leumi len na indexoch 2 az 7 + rucky. Uvazoval som, ze by bolo fajn lumi aj na indexoch na lunete. Slo by to zrealizovat, nakolko su zapustene (vyfrezovane?) do lunety.... mozno niecim takymto.. Nieco ponuka aj Bergeon.
PhoeniX Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Firmu mám rád pro její cenovou politiku. Všimněte si, že pouzdro a luneta je ze stejného materiálu jako některé modely HUBLOT. Ovšem cena je naproti tomu opravdu lidová.
sureshot Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 za mna ano, gratulujem k zaujmavemu vyberu.
Giovany21 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 neskutočne potápky take by som bral, vies doporucit nejaky dobry shop na EDOX... ???
premek798 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 moc pekne,, a ty ukazatele dni, te fakt nematou ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se