Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zkus si projít ty odkazy co ti sem dával Joe Lemonade :smile_anim:

Na ty odkazy jsem se už díval a většinu z nich jsem viděl ještě předtím ,než jsem tady napsal...jinak bych taky zřejmě nepřišel na ty mida ani na mercure...

Odesláno

Na ty odkazy jsem se už díval a většinu z nich jsem viděl ještě předtím ,než jsem tady napsal...jinak bych taky zřejmě nepřišel na ty mida ani na mercure...

Tak co řešíš?K těm hodinkám už svoje bylo řečeno-nebo spíše napsáno.Nebo potřebuješ souhlas,jako že jo to jsou ty pravý?Hele stejně se nakonec budeš muset rozhodnout sám,rozhodneš se pro jedny a pak si řekneš:no jo a nebyli tamty lepčí a už jsi v tom.prostě chronobundus :suicide_anim:

Odesláno

hodinek musíš mít víc, to není žádná nemoc ;). Taky střídáš košile, boty, příležitosti, nálady .. takže klidně kup hodinek více. Jedny univerzální za velký peníze, když ti pak nezbyde na další je IMHO blbost. A od 5 tis. začínaj slušný hodinky (třebas s myotou 821 - proč ne, nepotřebuješ přece kvuli každý barvě košile hned etu 7750 - 95% lidí nejsou na tomto fóru a stejně rozdíl nepoznají..). Není co řešit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...