Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

prosím můžete mě někdo prozradit co je to za značku nějaká byť kusá historie a případně osobní zkušenost s Nautec?

Líbí se mi tady ten model a je blízký i mojí kapse. Posted Image Ale zase si nechci naběhnout. Byli by to moje první automaty. Posted Image

Viz. tady klikanec

Kalibr je uvedený 8850. Nemám tušení co je to zač. Ani jsem nic nevygooglil. Posted Image

28 kamenů mi přijde jako opravdu hodně, navíc safír. Taky ta vodotěsnost je skvělá.

Prostě mě to připadá jako hodně muziky za málo peněz..

Tak aby to nebylo dle toho pořekadla "nikdo ti nemůže dát víc než já ti slíbím"

A prodejce je taky takový trochu podivný, prodává po celém internetu, ale své stránky nemá.

Za každou referenci budu vděčný. Posted Image

post-13872-003777500 1300957979.jpg

post-13872-001343400 1300957996.jpg

Odesláno

No tak nikdo nic nepoví?

Nevadí, alespoň co jsem zjistil já.

Celá značka zní Nautec No Limit, pověst ji provází hodně rozporuplná.

Na blacklistu ale není viz. klik Posted Image

Kalibr 8850 má být upravená Eta 7750 a má potíže s kvalitou Posted Image a již se nepoužívá.

Prodává se jen přes internet a TV. Provenience výroby Čína registrace v Německu.

Info jsem čerpal Tady a Tady a Tady

Celkově vzato, jdu od toho. Posted Image

Odesláno

Zdá se, že podle odkazů, které jsi našel s tím nikdo nemá problém.

Použil jsem překladač Posted Image, neb jazykem toho kmene nevládnu Posted Image, ale byli podle mého soudu potíže s rozdílnou řek bych "nevyváženou" kvalitou, váha (200g) to je na zastavení Posted Image.

Jestli si vyčetl něco pozitivního, pověz a nešetři na podrobnostech, vybrané pasáže doplň tancem. Posted Image budu jen rád.

Odesláno

co viem..predavaju ich aj v hodinarstve v Parndorfe (co by kamenom dohodil od Bratislavy) Outlet center. Ak by dakto mal cestu ich osobne pozriet

Děkuji Posted Image

Mám pár dní volna, možná proženu motorku. Posted Image

Odesláno

co viem..predavaju ich aj v hodinarstve v Parndorfe (co by kamenom dohodil od Bratislavy) Outlet center. Ak by dakto mal cestu ich osobne pozriet

Právě jsem se vrátil z Parndorfu, jsou tam tři prodejci hodinek (bylo jích dříve asi víc, myslím že čtyři, konkrétně stánek č 10, ale ten zabral někdo jiný, místo něj je tam v jedné budově prodejní pult s korálema a hodinkami ). Nikdo nemá nic, co by stálo za to ani tam přibrzdit natož zastavit, kdybych nepotřeboval tak jako tak otestovat mašinu, byl bych vzteky bez sebe. Posted Image Posted Image

Jeden je prodejce Swatch ti druzí dva mají všehochut. Ale jenom dizajnové kousky . Potom ještě pár hodinek v různých krámcích vždy jen jako doplněk. Mechanika případně automat ani jeden. Takže pokud nehledáte nějaké hadry na sebe tak se na to...., Mimochodem v celém tom "ansáblu" není jediná směnárna. Poroste velké nakašírované tržiště s hadrama. Posted Image

Odesláno

to ma mrzi, ze si sa zbytocne prehnal.

ale akutocne, som ic tam pred casom hodel vo vylohe. Je to asi 1/2 roka spat.

Inak ako pises..casto sa to tam meni a co zrusili moj oblubeny Helly Hansen, tak tam ani nemam dovod chodit

Právě jsem se vrátil z Parndorfu, jsou tam tři prodejci hodinek (bylo jích dříve asi víc, myslím že čtyři, konkrétně stánek č 10, ale ten zabral někdo jiný, místo něj je tam v jedné budově prodejní pult s korálema a hodinkami ). Nikdo nemá nic, co by stálo za to ani tam přibrzdit natož zastavit, kdybych nepotřeboval tak jako tak otestovat mašinu, byl bych vzteky bez sebe. Posted Image Posted Image

Jeden je prodejce Swatch ti druzí dva mají všehochut. Ale jenom dizajnové kousky . Potom ještě pár hodinek v různých krámcích vždy jen jako doplněk. Mechanika případně automat ani jeden. Takže pokud nehledáte nějaké hadry na sebe tak se na to...., Mimochodem v celém tom "ansáblu" není jediná směnárna. Poroste velké nakašírované tržiště s hadrama. Posted Image

Odesláno

to ma mrzi, ze si sa zbytocne prehnal.

ale akutocne, som ic tam pred casom hodel vo vylohe. Je to asi 1/2 roka spat.

Inak ako pises..casto sa to tam meni a co zrusili moj oblubeny Helly Hansen, tak tam ani nemam dovod chodit

Nemusíš to brát osobně, to je v pořádkuPosted Image , A co mně týká, jel bych někam stejně, potřeboval jsem nalítat ty km. Posted Image

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...