Sinner Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Ahoj, prosím můžete mě někdo prozradit co je to za značku nějaká byť kusá historie a případně osobní zkušenost s Nautec? Líbí se mi tady ten model a je blízký i mojí kapse. Ale zase si nechci naběhnout. Byli by to moje první automaty. Viz. tady klikanec Kalibr je uvedený 8850. Nemám tušení co je to zač. Ani jsem nic nevygooglil. 28 kamenů mi přijde jako opravdu hodně, navíc safír. Taky ta vodotěsnost je skvělá. Prostě mě to připadá jako hodně muziky za málo peněz.. Tak aby to nebylo dle toho pořekadla "nikdo ti nemůže dát víc než já ti slíbím" A prodejce je taky takový trochu podivný, prodává po celém internetu, ale své stránky nemá. Za každou referenci budu vděčný.
Sinner Odesláno 25. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2011 No tak nikdo nic nepoví? Nevadí, alespoň co jsem zjistil já. Celá značka zní Nautec No Limit, pověst ji provází hodně rozporuplná. Na blacklistu ale není viz. klik Kalibr 8850 má být upravená Eta 7750 a má potíže s kvalitou a již se nepoužívá. Prodává se jen přes internet a TV. Provenience výroby Čína registrace v Německu. Info jsem čerpal Tady a Tady a Tady Celkově vzato, jdu od toho.
prying Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Zdá se, že podle odkazů, které jsi našel s tím nikdo nemá problém.
Sinner Odesláno 25. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Zdá se, že podle odkazů, které jsi našel s tím nikdo nemá problém. Použil jsem překladač , neb jazykem toho kmene nevládnu , ale byli podle mého soudu potíže s rozdílnou řek bych "nevyváženou" kvalitou, váha (200g) to je na zastavení . Jestli si vyčetl něco pozitivního, pověz a nešetři na podrobnostech, vybrané pasáže doplň tancem. budu jen rád.
Sinner Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Děkuji, že mi to trvalo než mi došlo že koukám na dvě různé značky
Leviathan Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 co viem..predavaju ich aj v hodinarstve v Parndorfe (co by kamenom dohodil od Bratislavy) Outlet center. Ak by dakto mal cestu ich osobne pozriet
Sinner Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 co viem..predavaju ich aj v hodinarstve v Parndorfe (co by kamenom dohodil od Bratislavy) Outlet center. Ak by dakto mal cestu ich osobne pozriet Děkuji Mám pár dní volna, možná proženu motorku.
Sinner Odesláno 7. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 co viem..predavaju ich aj v hodinarstve v Parndorfe (co by kamenom dohodil od Bratislavy) Outlet center. Ak by dakto mal cestu ich osobne pozriet Právě jsem se vrátil z Parndorfu, jsou tam tři prodejci hodinek (bylo jích dříve asi víc, myslím že čtyři, konkrétně stánek č 10, ale ten zabral někdo jiný, místo něj je tam v jedné budově prodejní pult s korálema a hodinkami ). Nikdo nemá nic, co by stálo za to ani tam přibrzdit natož zastavit, kdybych nepotřeboval tak jako tak otestovat mašinu, byl bych vzteky bez sebe. Jeden je prodejce Swatch ti druzí dva mají všehochut. Ale jenom dizajnové kousky . Potom ještě pár hodinek v různých krámcích vždy jen jako doplněk. Mechanika případně automat ani jeden. Takže pokud nehledáte nějaké hadry na sebe tak se na to...., Mimochodem v celém tom "ansáblu" není jediná směnárna. Poroste velké nakašírované tržiště s hadrama.
Leviathan Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 to ma mrzi, ze si sa zbytocne prehnal. ale akutocne, som ic tam pred casom hodel vo vylohe. Je to asi 1/2 roka spat. Inak ako pises..casto sa to tam meni a co zrusili moj oblubeny Helly Hansen, tak tam ani nemam dovod chodit Právě jsem se vrátil z Parndorfu, jsou tam tři prodejci hodinek (bylo jích dříve asi víc, myslím že čtyři, konkrétně stánek č 10, ale ten zabral někdo jiný, místo něj je tam v jedné budově prodejní pult s korálema a hodinkami ). Nikdo nemá nic, co by stálo za to ani tam přibrzdit natož zastavit, kdybych nepotřeboval tak jako tak otestovat mašinu, byl bych vzteky bez sebe. Jeden je prodejce Swatch ti druzí dva mají všehochut. Ale jenom dizajnové kousky . Potom ještě pár hodinek v různých krámcích vždy jen jako doplněk. Mechanika případně automat ani jeden. Takže pokud nehledáte nějaké hadry na sebe tak se na to...., Mimochodem v celém tom "ansáblu" není jediná směnárna. Poroste velké nakašírované tržiště s hadrama.
Sinner Odesláno 10. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 to ma mrzi, ze si sa zbytocne prehnal. ale akutocne, som ic tam pred casom hodel vo vylohe. Je to asi 1/2 roka spat. Inak ako pises..casto sa to tam meni a co zrusili moj oblubeny Helly Hansen, tak tam ani nemam dovod chodit Nemusíš to brát osobně, to je v pořádku , A co mně týká, jel bych někam stejně, potřeboval jsem nalítat ty km.
Spita Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 kdyby měl někdo zájem, mám jedny ve zlaté - žluté, pro mě jsou moc velké
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se