Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Zdá sa, že na tom štítku, kde je aj cena, na záručnom liste je uvedený typ hodiniek a mám pocit, že začína 96 xxx x, viac neviem rozoznať. Takže asi patrí automatom. Cena by tomu zodpovedala, či nie? Takže škatuľka patrí k záručému listu, nie však hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked to vravite, tak to bude asi tak. Bolo mi povedane, ze to patri k sebe. No nic :( Dik za objasnenie! Prikladam obrazok tej nalepky...

Raz nám tu Popshop poskytol také ofotené letáky Prim-iek. A ten kód by mal byť 96 009 3, tak sú to tie vpravo hore. :)

Odkaz ke komentáři

zas něco... ;) Všechny nyní po vyčištění, seřízení. Původ - dar, nevyzvednutá oprava, koupě na inzerát+repase -povedlo se? ;) Bohužel, ty uprostřed nemají orig. ručky, vteřinovka+hodinovka uhnily, tak zatím endoprotéza.

PS hrozné foto, nemám na to klid

Odkaz ke komentáři

To Dynno - no vida, ani jsem to nevěděl.Hodinář říkal, že to byl nějaký ND,z původních totiž zbyla jen hodinová.

To kamil_m svítí ručky u Sport II např. u verze s modrým ciferníkem a bílou lunetou, tam dokonce svítí i indexy!

Odkaz ke komentáři

To Dynno - no vida, ani jsem to nevěděl.Hodinář říkal, že to byl nějaký ND,z původních totiž zbyla jen hodinová.

To kamil_m svítí ručky u Sport II např. u verze s modrým ciferníkem a bílou lunetou, tam dokonce svítí i indexy!

Ospravedlňujem sa. :rolleyes: Pozorne som si pozrel doma tie ručičky a ozaj tie čo máš Ty nie sú originál. Ale sú riešené tak ako ich ukázal Eda. Veľmi ma mrzí, že som zavídzal.., ale musím uznať, že ma dobre doplietli. Tak ešte raz sorry. :)

Odkaz ke komentáři

Ospravedlňujem sa. :rolleyes: Pozorne som si pozrel doma tie ručičky a ozaj tie čo máš Ty nie sú originál. Ale sú riešené tak ako ich ukázal Eda. Veľmi ma mrzí, že som zavídzal.., ale musím uznať, že ma dobre doplietli. Tak ešte raz sorry. :)

ale to je jedno ;)

PS včera jsem se byl podívat v Elton v Novém Městě. Teda pánové, taková titěrná práce, koloega, co byl se mnou říkal, že on by musel pracovat od 6 do 10 (v té továrně), protože už v 10 by rozšlapal při montáži hodinky, protože by mu ta titěrná práce nešla :D Ale jinak nás provedli všude, byli na nás hodní a vlídní a bylo to moc PRIMa! No a kolegové už jen řeší, jaké Primky si budou muset pořídit :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...