Návštěvník tolja Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Velké jsou od hodináře, malé z burzy. Docela k sobě pasují.
Roger Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Sakra, kluci, jak to děláte, já sotva stihnu být občas na netu, na běhání po burzách a bazarech nemám čas...
vor Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Roger napsal: Sakra, kluci, jak to děláte, já sotva stihnu být občas na netu, na běhání po burzách a bazarech nemám čas... Já na to taky teď nemám čas, ale když jdu kolem, tak se zastavím( a občas se zadaří).
B.F.G. Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 To je ještě dobrý, já zase nevím kde se zastavit.
Roger Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 vor napsal: Já na to taky teď nemám čas, ale když jdu kolem, tak se zastavím( a občas se zadaří). Aha, esli to nebude tim, že u benzinek ani u mě na dvorku žádnej bazar neni a jinde je mě těžko viděti pěšky
Návštěvník Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 tolja napsal: Velké jsou od hodináře, malé z burzy. Docela k sobě pasují. Můžu se zeptat, jaká je přibližná cena těch velkých? díky
kuba Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Roman I. napsal: Můžu se zeptat, jaká je přibližná cena těch velkých? díky Sleduj a uvidíš. www.aukro.cz/item305005793_velke_primky_s_cernym_cifernikem.html#photo
Návštěvník Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 kuba napsal: Sleduj a uvidíš. www.aukro.cz/item305005793_velke_primky_s_cernym_cifernikem.html#photo Ten odkaz samozřejmě znám. V poslední době mám na aukru pocit, že se začínají ceny primek šroubovat slušně nahoru. O leteckých primkách, Sport Igen. a diplomatech nemluvím, ale chytly to od nich i ostatní. U zmíněných by byl můj laický odhad na 700 - 800 kč, ne o 40% vyšší. Když je budu chtít, tak se kvůli pětikilu rozdílu nezhroutím, lehce padne za večer, když se páníček dobře baví, ale není nutné být prodávajícím za každou cenu za kafku.
Návštěvník tolja Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Roman I. napsal: Můžu se zeptat, jaká je přibližná cena těch velkých? díky Jasně, stály mne 1000 Kč, číselník je netknutý, pouzdro v dobrém stavu - nějaké šrámy, žádné otěry. Pokud je budeš kupovat, tak dej pozor na stav číselníku, protože tenhle lakovaný se v dobrém stavu jen tak nepotká. Ty na aukru mají v popisu, že číselník je poškozený, takže jsou asi dost na , navíc na tohoto prodejce nemám dobrou vzpomínku. Vyhrál jsem u něj Poljoty deluxy asi za osm stovek, podle popisu eňoňuňo, předání osobní večer za tmy v Karlíně, a doma jsem zjistil, že pouzdro má ohnutou nožičku na stěžejku a v jednom exponovaném místě slouplý kousek zlacení, a když jsem se pak díval na fotky u aukce, tak to bylo nafocený tak, aby to bylo vidět, ale ne zase moc. Na reklamaci jsem se vyprdl, po čase jsem hodinky použil na náhradní díly, ale vícekrát už od něj nic nekoupím, i kdyby nabízel staroměstský orloj za pět padesát. Mnohem víc jsem si naběhl v této aukci http://aukro.cz/item294594943_hodinky_prim_rarita_.html popis hlásal jako nové, ale odřené sklíčko a já blbec zabral Jaké bylo moje překvápko, když mi došel odřenej střep se zpuchřelým číselníkem a sklíčkem pomalu bez poskvrny. Prodejce reklamaci uznal, ale čas nějak plyne, a já zatím nemám peníze zpátky. Prodejce trval na tom, že nejdřív hodinky zpátky, a potom prý vrátí peníze. Souhlasil jsem, protože ty střepy mi byly stejně k ničemu, a neměl jsem na něj žádnou jinou páku. Počítám, že příští týden, pokud prachy nedorazí začnu jednat s Aukrem, a jemu nasolím komentář, že od něj pes kůrku nevezme.
Návštěvník tolja Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Roman I. napsal: Ten odkaz samozřejmě znám. V poslední době mám na aukru pocit, že se začínají ceny primek šroubovat slušně nahoru. O leteckých primkách, Sport Igen. a diplomatech nemluvím, ale chytly to od nich i ostatní. U zmíněných by byl můj laický odhad na 700 - 800 kč, ne o 40% vyšší. Když je budu chtít, tak se kvůli pětikilu rozdílu nezhroutím, lehce padne za večer, když se páníček dobře baví, ale není nutné být prodávajícím za každou cenu za kafku. Můžeš narazit na relativně vzácné kousky doslova za hubičku Velká škoda, že si jich docent všiml dřív http://aukro.cz/item299195851_hodinky_prim_15_rubinu.html
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 tolja napsal: Jasně, stály mne 1000 Kč, číselník je netknutý, pouzdro v dobrém stavu - nějaké šrámy, žádné otěry. Pokud je budeš kupovat, tak dej pozor na stav číselníku, protože tenhle lakovaný se v dobrém stavu jen tak nepotká. Ty na aukru mají v popisu, že číselník je poškozený, takže jsou asi dost na , navíc na tohoto prodejce nemám dobrou vzpomínku. Vyhrál jsem u něj Poljoty deluxy asi za osm stovek, podle popisu eňoňuňo, předání osobní večer za tmy v Karlíně, a doma jsem zjistil, že pouzdro má ohnutou nožičku na stěžejku a v jednom exponovaném místě slouplý kousek zlacení, a když jsem se pak díval na fotky u aukce, tak to bylo nafocený tak, aby to bylo vidět, ale ne zase moc. Na reklamaci jsem se vyprdl, po čase jsem hodinky použil na náhradní díly, ale vícekrát už od něj nic nekoupím, i kdyby nabízel staroměstský orloj za pět padesát. Mnohem víc jsem si naběhl v této aukci http://aukro.cz/item294594943_hodinky_prim_rarita_.html popis hlásal jako nové, ale odřené sklíčko a já blbec zabral Jaké bylo moje překvápko, když mi došel odřenej střep se zpuchřelým číselníkem a sklíčkem pomalu bez poskvrny. Prodejce reklamaci uznal, ale čas nějak plyne, a já zatím nemám peníze zpátky. Prodejce trval na tom, že nejdřív hodinky zpátky, a potom prý vrátí peníze. Souhlasil jsem, protože ty střepy mi byly stejně k ničemu, a neměl jsem na něj žádnou jinou páku. Počítám, že příští týden, pokud prachy nedorazí začnu jednat s Aukrem, a jemu nasolím komentář, že od něj pes kůrku nevezme. .... a jsme doma. Díky, žes potvrdil mojí doměnku. Výjimečně něco na aukru koupím, ale mám 2-3 prodejce, kde si to lajznu. Pokud tam necháváš primky pod stejným nickem, tak jseš jedním z nich i Ty . Jen si říkám, že je škoda, že tady lítaj v prodejní sekci většinou poměrně drahý hodinky a pěkný primky na blbnutí a vyměňování do 1500,- se tady skoro neobjeví. Fakt mi nejde o to, že na aukru zaplatím o nějaký kilo navíc, ale pak ta pakárna a vztek kolem, když stojí za h....o. Tady by měl člověk klid. Stejně na nich nezbohatne a aspoň si v pohodě pohraje, posbírá, povyměňuje
vor Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 tolja napsal: Můžeš narazit na relativně vzácné kousky doslova za hubičku Velká škoda, že si jich docent všiml dřív http://aukro.cz/item299195851_hodinky_prim_15_rubinu.html Ten ciferník se mi zdá nic-moc.
kuba Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Roman I. napsal: Ten odkaz samozřejmě znám. V poslední době mám na aukru pocit, že se začínají ceny primek šroubovat slušně nahoru. O leteckých primkách, Sport Igen. a diplomatech nemluvím, ale chytly to od nich i ostatní. crying_anim02.gif U zmíněných by byl můj laický odhad na 700 - 800 kč, ne o 40% vyšší. Když je budu chtít, tak se kvůli pětikilu rozdílu nezhroutím, lehce padne za večer, když se páníček dobře baví, ale není nutné být prodávajícím za každou cenu za kafku. Jen si říkám, že je škoda, že tady lítaj v prodejní sekci většinou poměrně drahý hodinky a pěkný primky na blbnutí a vyměňování do 1500,- se tady skoro neobjeví. Fakt mi nejde o to, že na aukru zaplatím o nějaký kilo navíc, ale pak ta pakárna a vztek kolem, když stojí za h....o. Tady by měl člověk klid. Stejně na nich nezbohatne a aspoň si v pohodě pohraje, posbírá, povyměňuje Souhlasím, mínil jsem to tak, že pouze trh nyní určuje cenovou úroveň. Ceny v bazarech také již značně ovlivňuje AUKRO a podobné burzy. Ostatně se vždy divím, že se dá něco v bazarech ještě urvat. Co se týká zdejší prodejní sekce, to je zřejmě jiná liga. Jamk mně se jeví, zde hodinky nenabízejí k prodeji překupníci, ale povětšinou lidé s bližším vztahem k těmto předmětům. Možná právě proto jsou zde nabízené hodinky většinou ve velmi dobrém stavu a je jich logicky méně.
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 kuba napsal: Souhlasím, mínil jsem to tak, že pouze trh nyní určuje cenovou úroveň. Ceny v bazarech také již značně ovlivňuje AUKRO a podobné burzy. Ostatně se vždy divím, že se dá něco v bazarech ještě urvat. Co se týká zdejší prodejní sekce, to je zřejmě jiná liga. Jamk mně se jeví, zde hodinky nenabízejí k prodeji překupníci, ale povětšinou lidé s bližším vztahem k těmto předmětům. Možná právě proto jsou zde nabízené hodinky většinou ve velmi dobrém stavu a je jich logicky méně. samozřejmě.... o kvalitě prodejní sekce, cenové korektnosti nelze pochybovat. Jen to byl povzdech, že kvalitních levnějších primek tady není více ... Toť vše. jeden z matadorů fóra řekl něco v přeneseném slova smyslu, že "tady nemá nikdo potřebu si měřit pinďoura tím, že má drahé a ještě dražší hodinky" a já s tím souhlasím. Na všechno jsou zase dva pohledy... Tady nezažiješ ten adrenalin, co ti pošťák přinese... jestli top kus nebo hromádku šrotu
Návštěvník tolja Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 vor napsal: Ten ciferník se mi zdá nic-moc. Buď si děláš srandu, nebo vidíš něco jiného než já ta velká rýha u loga je na sklíčku číselník je v podobné kondici jako tenhle http://aukro.cz/item285864078_prim_kal_52_...y_ciselnik.html docent nám poví, jaké jsou
docent_tecka Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) tolja napsal: Buď si děláš srandu, nebo vidíš něco jiného než já ta velká rýha u loga je na sklíčku číselník je v podobné kondici jako tenhle http://aukro.cz/item285864078_prim_kal_52_...y_ciselnik.html docent nám poví, jaké jsou rad vam je i vyfotim, ale jeste je nemam v ruce. jsou sice vyzvednute, pry je jen praskle sklicko, ale ja jsem mimo CR a tak zazivam nefalsovana "cekaci" muka .... mimochodem, uz mam ty ruske digitalky a nevim jestli je dam na to aukro, zacinaji se mi totiz nejak libit Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem docent_tecka
3dny Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 kuba napsal: Souhlasím, mínil jsem to tak, že pouze trh nyní určuje cenovou úroveň. Ceny v bazarech také již značně ovlivňuje AUKRO a podobné burzy. Ostatně se vždy divím, že se dá něco v bazarech ještě urvat. Ono je to občas trochu složitější. Majitelé bazarů se už poučili o cenách Primek. Včera jsem byl pro zesilovač v servisu a zaparkoval jsem krapet jinde než obvykle. Byl tam bazar. Zatrolený magnetismus větičky "Co kdyby" Měl tam 2 plata všemožných primek, několik IIgen, diplomaty, Igen, ceny vpravdě nemalé. Nakonec jsem koupil Igeny viz foto za 1300 což už jsem kafka /neznám přesné relace primek - jen bych rád renovované Igeny černá-bílá/ ale na druhou stranu Glashütte spezimatic ve výtečném stavu s méně obvyklým ciferníkem a ručkmi za velmi příjemných 2000. Takže jsem ty Igeny měl vlastně za hubičku :-)))
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 3dny napsal: Ono je to občas trochu složitější. Majitelé bazarů se už poučili o cenách Primek. Včera jsem byl pro zesilovač v servisu a zaparkoval jsem krapet jinde než obvykle. Byl tam bazar. Zatrolený magnetismus větičky "Co kdyby" Měl tam 2 plata všemožných primek, několik IIgen, diplomaty, Igen, ceny vpravdě nemalé. Nakonec jsem koupil Igeny viz foto za 1300 což už jsem kafka /neznám přesné relace primek - jen bych rád renovované Igeny černá-bílá/ ale na druhou stranu Glashütte spezimatic ve výtečném stavu s méně obvyklým ciferníkem a ručkmi za velmi příjemných 2000. Takže jsem ty Igeny měl vlastně za hubičku :-))) Kafka nejseš. Za Igen cena obvykláKde je ten bazar? díky
3dny Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Roman I. napsal: Kafka nejseš. Za Igen cena obvyklá Kde je ten bazar? díky Kafka nejsem, jsem 3dny :-))) bazar je v Praze v Husitský Když jdeš od viaduktu Husitskou nahoru tak po pravý straně hned za viaduktem je P-Audio /vintážový audio věci a velmi slušný servis/ no a pak budeš postupovat neustále po pravé straně nahoru a je tam starožitnictví/vetešnictví/zastavárna. Pokud dojdeš k semaforům - odbočka do Prokopovy, tak jsi přešel :-) O moc líp to nevysvětlím - to víš jsem střelec z východu
vor Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Neobvyklé primky na Aukru: http://www.aukro.cz/item301183937__hodinky...e_funkcni_.html Bohužel ciferník nic-moc (např.umazané indexy od 3-6 ). To jsem zvědavej, co na cif. napíše Tolja.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se