ravo Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Dobry den, obraciam sa na vas s prosbou o eventualnu pomoc pri hladani hodiniek. Jedna sa o Poljot Aviator kaliber 2614 model 1223482 resp 1225482. Ide o limitovanu seriu. Mam o ne zaujem ale na svk/cz ich neviem najst v predaji. Systemom logiky viac oci viac vidi mi mozno viete pomoct resp. poradit overeny eshop v zahranici, kde by este boli k dispozicii. Vdaka.
EDYMI Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 V e-shope oficiálneho Nemeckého dealera hodiniek Aviator sú k dispozícii, či ich však naozaj majú skladom.....
EDYMI Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Dobry den, obraciam sa na vas s prosbou o eventualnu pomoc pri hladani hodiniek. Jedna sa o Poljot Aviator kaliber 2614 model 1223482 resp 1225482. Ide o limitovanu seriu. Mam o ne zaujem ale na svk/cz ich neviem najst v predaji. Systemom logiky viac oci viac vidi mi mozno viete pomoct resp. poradit overeny eshop v zahranici, kde by este boli k dispozicii. Vdaka. Nieco s kalibrom 2614 ma aj Pan Julian Kampmann vo svojom e-shope Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem EDYMI
ravo Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 O eshope dodavatela som vedel ale nejak som sa branil nakupu zo zahranicia. No nakoniec to skusam cez Kampmanna, ktoreho obchod mi nebol znamy (dohladal som si vyborne referencie). Takze zaroven dakujem za info.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se