StanoBare Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Neviem, či aj v Belianskej zhasínajú na chvíľu svetlo kvôli predstave jaskynnej tmy, ale Ball museli krásne svietiť. Keby si si aj povysunul rukáv, možno by ostatných zaujalo niečo iné ako jaskynná výzdoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 A veru zhasli na 30 sec, ale ma nenapadlo v absolutnej tme mrknut na budik:-).A ue prdacke:-) to je dobre , moj syn dal ze huste :-) tak dik za poklonu vsetkym! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 to, že si počas jaskynnej tmy nečumel hneď na hodinky znamená, že si v poriadku, v opačnom prípade by si bol silne chrono infikovaný, ťažký prípad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Jedna v rychlosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Prezutie, opat ich citim lepsie ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Na kaucuku ujdu,ale na tahu su super.Ta vyska je skvela a celkovo sa mi pacia,hlavne ta robusnot elegantna...Mnamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 A tým vystežejkovačom si môžeš zároveň prečistiť drážky na kaučuku , ale nie vážne...chytá sa tam bordel alebo ani nie? Na kaučuku mi prídu výraznejšie, no i ťah je parádny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 (upraveno) No zatial sa tam nic nechytilo a ani som nic ncistil :-), zrejme som sa pohyboval v nie dost akcnom prostredi. Upraveno 4. května 2011 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 A jedna nostalgicka dovolenkova. Uz som v pracovnom švungu opäť ale zavriem oči a sme tam:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 na tahu jim to sluší moc,ale ten kaučuk jim dává více vyniknout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Diky,mam teraz tak dobre nastaveny tah,ze su akoby mojou sucastou. A kaucuk je fajn na tie "nase" dni ked nevieme co so sebou a potrebujeme zmenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se