bobzx10r Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Zdravim všechny hodinkaře,prosím o recenzi na tyto hodinky.Velmi o nich uvažuji.Miluji tyhle digitální číslíčka a všelijaké funkce:smile_anim:.Chtěl bych se optat jaké na ně jsou recenze.Něco jsem se dočetl,že výdrž baterie je velmi krátká,jak jsou připraveny na hrubší zacházení popř,nějaké zkušenosti majitelů a jiné alternativy k těmto hodinkám.Kdyby měl nikdo foto jak vypadají na ruce.Vím,že jsou větší,ale ani já nejsem žádný drobek:rolleyes:.Díky a ať Vám, to tiká.
Návštěvník ducati.corse Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Ahoj,já mam sunto core black orange, s baterkou jsem problém neměl nikdy a myslím že ani ty xlandery ho mít nebudou,jedinou výtku c k Suuntum mam je kvalita pryžového řemínku , ta je strašná a já osobně jsem měnil asi po dvou měsících víkendového nošení . Pokud uvažuješ o Suuntech ozvi se SZ,jedny mam k prodeji
StanoBare Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 (upraveno) osobne ma odradil negativny display, skúšal som si ako Xlandery tak aj Observer a musel som natáčať zápästie...teda podľa toho kde ich budeš používať, nemusí to byť zlé, ale to mi pre zámer lezenie dosť vadilo...dokonca mi ešte v predajni menili batériu, lebo sme sa domnievali, že je už zrejme vybitá či čo, alebo som fakt slepý mrkni ešte na recenzie (+ foto) na outdoorreview.com... watchuseek...trailspace.com, ale to si si asi už prešiel aj sám. Z môjho okruhu poznám jedného, čo ich mal, nesťažoval sa - až na ten plastvý remeň (ako píše ducati), neskôr však prešiel na typ s libelou, potom viac dôveroval presnosti kompasu bez nutnosti porovnávania s buzolou. Ale to fakt závisí, kde ich budeš využívať a na základe toho aj tie všetky fičúrky. edit: doplnenie odkazov Upraveno 13. dubna 2011 uživatelem StanoBare
bobzx10r Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Díky za komentář a za tvé odkazy.Jak píšeš nevýhody BATERIE,ŘEMEN,DISPLAY.Batreie tu bych přešel vyměním i doma,řemínek bych taky pořešil,ale ten display mne dost odrazuje.Když mne se Casia se stejnými funkcema vůbec nelíbí a připadají mi jako pouťová hračka (omlouvám se všem casiistům).Když jsem se zaregistroval na tohle forum.Měl jsem tak nějak jasno co bych chtěl,ale čím víc tu brouzdám ,tak jsem víc a víc nerozhodný.Začínám se na hodinky dívat trochu jinak než před časem.Podle i jiných diskuzí nejsem sám.Jen kdyby bylo možné uvolnit více financí na koupi,ale tobohužel nepůjde.Dostal jsem se do fáze,že do 10 000,- to jsou jen stroječky a dál začínají pozvolna hodinky.Jelikož si nemohu koupit vícero hodinek (sport,elegance,coool.)musim najít nějaký kompromis. Zde jsou na bazaru -Tissot T-Touch T33.1.588.51(do mého stropu 10 000,- by se vešli).I by splňovali funkce,které bych chtěl a jsou i do jisté míry elegantní,ale bohužel podle recenzí i odpovědí na tento model není zrovna nejspolehlivější a trpí "porodními" neduhy.Prý,až následující model Tissot T-Touch expert je povedený,ale bohuže zase ta cena.Každopádně zjišťuji,že i hledání a porovnávání má taky něco do sebe a docela mne to baví.
StanoBare Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Tak napr. Casio Protrek 1500, či 2000 na mna vobec "púťovo" nepripadajú Suunto je taká zvláštna dilema. V predajni mi predavač vravel, že z piatich predaných mu 3ks reklamovali (pardon, z toho jeden Observer). Kto však je spoko, nedá na nich dopustiť. Touto dilemou som na Suunto rezignoval a po reálnom prehodnotení priorít si zadovážil klasika ručičkové + buzolu + v pláne dokúpiť výškomer/baro/alti od Silva, ktorý si pripnem napr. na ramenný popruh ruksaku - čím aj meranie teplôt je menej skreslené ľudským teplom. Určite netvrdím, že toto riešenie je najlepšie, skôr kompromisné. Pozri ešte príspevky od wawrika v sekcii Rezencie, veľmi dobré porovnania rôznych značiek outdoor hodiniek. osobne, čo som mal možnosť vyskúšať na mňa najviac zapôsobili Casio Protrek 2000, solar, hmmm. Ešte som v archíve našiel recenziu na svetoutdooru.cz pre model Suunto Vector (s libelou)...viem, že to nie je X lander, ale prečítaj si to.
bobzx10r Odesláno 15. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Tak napr. Casio Protrek 1500, či 2000 na mna vobec "púťovo" nepripadajú Suunto je taká zvláštna dilema. V predajni mi predavač vravel, že z piatich predaných mu 3ks reklamovali (pardon, z toho jeden Observer). Kto však je spoko, nedá na nich dopustiť. Touto dilemou som na Suunto rezignoval a po reálnom prehodnotení priorít si zadovážil klasika ručičkové + buzolu + v pláne dokúpiť výškomer/baro/alti od Silva, ktorý si pripnem napr. na ramenný popruh ruksaku - čím aj meranie teplôt je menej skreslené ľudským teplom. Určite netvrdím, že toto riešenie je najlepšie, skôr kompromisné. Pozri ešte príspevky od wawrika v sekcii Rezencie, veľmi dobré porovnania rôznych značiek outdoor hodiniek. osobne, čo som mal možnosť vyskúšať na mňa najviac zapôsobili Casio Protrek 2000, solar, hmmm. Ešte som v archíve našiel recenziu na svetoutdooru.cz pre model Suunto Vector (s libelou)...viem, že to nie je X lander, ale prečítaj si to. ..Velmi děkuji za tvé postřehy a odkaz , omlouvám se za ten nazor na ty casiia.Ono kdyby se všem líbil jen jeden druh výrobku bylo by to tu trochu nuda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se