rev1s0r Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Dobry den Zvazujem ci si mam tieto hodinky ponechat alebo ci ich mam predat niekomu kto im dopraje to co si zasluzia.Vedeli by ste mi poradit? DakujemPeter
obchodnik-o3 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 tu sa radit neda,sam musis vediet ci si ich chces nechat alebo nie a ohladne predaja (tu),tak si precitaj pravidla
224477 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 sorry bracho, ale neni toto pokus o 'aha co mam, nekupi to niekto?' hoci nemas 50 prispevkov?
rev1s0r Odesláno 16. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Na tomto fore su nadsenci, znalci a odbornici tak som dufal ze mi niekto poradi co s mam s tymi hodinkami robit.
fobus Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Možno by si mal začať tým, či sú funkčné...ale to či ich máš nechať si musíš určiť sám...podľa toho aký k ním máš vzťah...ako si k ním prišiel atď.....
rev1s0r Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Samozrejme, hodinky su funkcne len sklicko je poskodene. Hodinky boli kupene v Salzburgu okolo roku 1988. Popripade by som poslal dalsie foto.
224477 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Bez urazky prosim, no stale nerozumiem tomuto prispevku, ved ak chces 'len' zistit cenu, tak si mrkni ebay, alebo to proste vygoogli, urcite existuju stranky ludi co sa na Heuer, alebo TH specializuju, verim, ze cele komunity. Ale na otazku ci si ich mas nechat, alebo predat dalej, na to neodpovie ani X dalsich fotiek a doplnujucich informacii o ich povode. Ved sam vies, ci si ich nasiel v trave, alebo zdedil, alebo ako sa k nim dostal a predpokladam, ze vies zvazit emocionalnu hodnotu tychto hodiniek pre tvoje Ja (v zmysle zazitku kt. sa k nim viaze alebo osoby od kt. pochadzaju)a potom financna hodnota vyznam asi nema. Ak ich chces predat, tak ich hodnotu sa asi lepsie dozvies inde, nez tu. Tu som nasiel par infosiek: http://catalog.antiquorum.com/catalog.html?action=load&lotid=274&auctionid=226
Micey Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Já ti poradím, buďto si je nech, nebo je prodej a za utržený peníze si postav vilu.
Rodkopf Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 V 19. 4. 2011 v 12:18, '224477' napsal: Bez urazky prosim, no stale nerozumiem tomuto prispevku, ved ak chces 'len' zistit cenu, tak si mrkni ebay, alebo to proste vygoogli, urcite existuju stranky ludi co sa na Heuer, alebo TH specializuju, verim, ze cele komunity. Ale na otazku ci si ich mas nechat, alebo predat dalej, na to neodpovie ani X dalsich fotiek a doplnujucich informacii o ich povode. Ved sam vies, ci si ich nasiel v trave, alebo zdedil, alebo ako sa k nim dostal a predpokladam, ze vies zvazit emocionalnu hodnotu tychto hodiniek pre tvoje Ja (v zmysle zazitku kt. sa k nim viaze alebo osoby od kt. pochadzaju)a potom financna hodnota vyznam asi nema. Ak ich chces predat, tak ich hodnotu sa asi lepsie dozvies inde, nez tu. Tu som nasiel par infosiek: http://catalog.antiquorum.com/catalog.html?action=load&lotid=274&auctionid=226 Sry za offtopic, ale v tom katalogu se musí vyhledávat jenom v určité aukci, nebo to jde i ve všech najednou? Díky, nepodařilo se mi to najít.
224477 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 ja som sa k tomu pregooglil, podla mna je to katalog aukcii, kde toto je konkretna aukcia konkretneho kusu hodiniek, inu vedomost o tej stranke nemam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se