Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Výměna baterií je u nás v rodině moje záležitost (jak jinak ). Dcera mi to nahrnula najednou, tak jsem to zároveń cvaknul. Zajímavé jsou rozdíly ve strojcích. Černé noname diversky kupované na Ebay z Asie mají Epson (Seiko) srovnatelný s Rondou, ale bez kamenů.Růžové Zodiac s kaučukem kupované u AD mají kvalitní Rondu s 5 kameny i 100m vodotěsnost.A skoro nejdražší módní Roxy nejmenší a asi nehorší a nejlevnější strojek, i když japonský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Jak se říká: "dobře Ty" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 (upraveno) Zodiaky by snesly umejt pásek Jinak zajímavé. Upraveno 21. dubna 2011 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Zodiaky by snesly umejt pásek Máš pravdu, nejenom že jí měním baterky, ještě budu mejt hodinky. Jo, jo, co by člověk pro dětičky neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enkydu Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Tie kryty, ktore maju zarezy sa otvaraju prostrednictvom nejakeho nastroja sposobom odsrubovania? Alebo sa to da jednoducho vylupnut ako u beznych hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se