Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

peknej hokej ste hrali....nemcum tam krome tresnyho fsechno spadlo...mate peknej pohyb,ale moc to tahate jeden na jednoho a snazite se to dovezt az do prazdny.Chce to rychlejc a vic strilet bez pripravy,ale to se zlepsi,je teprve zacatek

ono mas trochu aj pravdu... ale prikladam ozajstny dovod preco sme ani my ani rusi neporazili nemcov a preco uz nikto nemcov neporazi!!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Právě jsem v Bratislavě, máme tady do čtvrtka meeting v hotelu Gate One.

Pozitivum - hezkej hotel, prostorný pokoje.

Negativum - toho kolegu, kterej vymyslel meeting ve městě, kde se hraje mistrovství v hokeji, bych fakt ...... V tomhle hotelu jsou ubytovaní hokejisté z Ruska a (tuším) Finska, takže je tady všude ochranka a musím chodit po hotelu s visačkou na krku, aby bylo poznat, že sem patřím a ochranka mě nevynesla v zubech. Slušnej vopruz :suicide_anim:

A aby toho nebylo dost, jdeme na zápas Německo - Slovinsko. Prostě zápas snů, ani jsem nevěděl, že Slovinci hrajou hokej :wheelchair:

Odesláno

moc sa do hokeja nevyznam ale ked som sledoval nemecko slovensko a rusko slovensko tak mam dojem ze aj keby boli superi na lade traja tak su "vsade" a dostat gol pri hre traja na pat mozeme dostat len my fakt...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...