eXe Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Ty sou moc pekne. Mit tolik penez na hodinky, tak si je taky poridim.. fakt vypadaji paradne. Skoda jen ze ja mam k dispozici tak 4k, ktere si muzu dovolit do toho hodit
shore Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 som zvedavy ako vypada nazivo ta hodinova rucicka na rivierach..zvazoval som kedysi nechrono, ale ta rucicka..to ma odradilo..
ZZalesky Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Tak hodinky pořád nejsou.. Mám sice zaplaceno, ale jelikož jsem nedostal ty z prodejny a tento model už se nevyrábí, tak nevím, kde je chtějí shánět.. V pátek(13.5.) mě napsali omluvnou zprávu s tím, že budou až za 3-4 týdny a pokud chci mohu samozřejmě objednávku zrušit.. Tak jsem psal na oficiální zastoupení B&M pro Italii, zda nevědí jestli mají jejich autorizovaní dealeři tento model k dispozic někdei v Římě. Napsali mi tři obchody, ale ani v jednom jsem bohužel nepochodil- v jednom prý prodali poslední kousek ten den :-( tak si asi budu muset počkat..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se