helmutek Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Právě jsem si je objednal v Jihlavě, kovový tah (kožený přikoupím). Jsem smířený s tím, že občas nějaké potkám. Rozdíl oproti KOSCOMU 2100,- Kč. Za tu cenu počítám s tím, že to může být šedý dovoz a případnou reklamaci budu řešit v Jihlavě. Spoléhám ale na kvalitu Tissotu. Fake budu řešit vrácením (teda jestli ho poznám). Fotky zveřejním v chlubícím vlákně. Tyhle hodinky jsou jakýmsi předstupněm k něčemu lepšímu (např. Omega Seanmaster).
helmutek Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 ..... (např. Omega Seanmaster). Sorry za překlep samozřejmě tam má být Omega Seamaster
helmutek Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Takže jsem je koupil v Jihlavě, sice jim ten den nefungoval pořádně e-shop takže jsem je objednal telefonicky. Jen stručně cena 7790 což je slušné, potvrzená mezinárodní záruka, dopoledne jsem je objednal druhý den mi přišly. Takže spokojenost. Vetší podrobnosti uvedu v chlubícím vlákně a recenzi e-shopu.
Ronin13 Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 tady už to padlo, tenhle model má každej druhej...
helmutek Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Jo má, už jsem jich taky pár viděl. Ale hodinky jsou to super. Jen ty moje a asi u pár dalších je posunutá velká vteřinová ručičička ve vynulovaném stavu. Snad to reklamace v Jihlavě vyřeší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se