enrik Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Zdravim, planujem kupit od jedneho nemenovaneho tah heuery formuly 1 v oranzovom prevedeny, ale dal mi vierohodny pribeh ze nema box ani papiere ... A tak sa chcem spytat o niaku radu na co by som sa mal zamerat pri prehliadke hodiniek aby som nahodou nekupil fake .... ak sa da mozte mi aj pofotit stojcek , dam mu ich otvorit ... za vase rady vopred dakujem
obchodnik-o3 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 nemas dostupneho AD alebo nejake solidne hodinarstvo?
enrik Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2011 No mam som z Kosic a tu su minimalne 2 predajne kde viem ze predavaju TAG HEUERY ... ale neviem ci mi to tam skontroluju ... lebo som sa tam bol raz pitat na jeden tah a tetka ma odjebala ze ked som tam nekupoval hodinky tak mi tah nevie objednat ...?
obchodnik-o3 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 napriek tomu by som to skusil
enrik Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2011 ok skusim, zistil som o aky model sa jedna ide o formuli 1 chronography oranzove ... nema ich niekto ze by mi dal fotku strojceka alebo svietivocti v tme lebo nikde neviem najst tieto fotky ...vopred diky
StanoBare Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 V 17. 5. 2011 v 14:28, 'enrik' napsal: No mam som z Kosic a tu su minimalne 2 predajne kde viem ze predavaju TAG HEUERY ... ale neviem ci mi to tam skontroluju ... lebo som sa tam bol raz pitat na jeden tah a tetka ma odjebala ze ked som tam nekupoval hodinky tak mi tah nevie objednat ...? Bol si u Maskaľa na Hlavnej, alebo v Optime? U Maskaľa nemám s nimi takúto skúsenosť, aby ma odj..bávali, napr. ťah na Aquaracery by objednali aj samostatne...ale je pravda, že na detaily napr. ohľadom kalibrov TH neboli "doma"....alebo sa skús opýtať, keďže si sa len pítal .
enrik Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2011 No mne sa to stalo v Optime ale pojdem a skusim to na hlavnej ....diky .... tie foto by sem niekto mohol zavesit, bol by som mu vdacny ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se