Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hamiltony by v porovnání se Stowou u mě neobstály. Nudný hodinky... Stowa ikarus jede na módní vlně, ale zároveň nadčasovém designu pilotek, ten rhodiovaný ciferník je dělá nevšedními, a moc pěkné je černé rámování ručiček v kombinaci s černou datumkou a černobílou vteřinovkou. Kecy o lidovém uznání superznačky ze Švajcu na pazouře jsou mi celkem k smíchu, páč skoro nikdo z mého okolí (a podotýkám, že nebývám obklopen asociálními neurvalci) neidentifikoval ani jedny z mých elitních kousků: IWC a Panerai. Mít na ruce londžíny nebo omegy, tak možná... A mít brajtlingy, ty děsně drahý hodinky, tak taky možná... ale zbytek hodinkového světa je většinou pro normální smrtelníky poměrně jednolitý

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

....A man who knows the price of everything and the value of nothing.

Oscar Fingal O´Flahertie Wills /a.k.a. Oscar Wilde/, Lady Windermere´s Fan, vyslo v r.1892

ten citat samozrejme znam a rad ho pouzivam.. jen jsem konstatoval to, jak mysli 95% lidi..

kdyz se podivas na znacky stowa a hamilton... tak naprosta vetsina "nechronomagorskych" lidi nezna ani jedno! pro mne sou to obe hodinarske znacky nebo se snad mylim?

v zadnem pripade tu nehanim stowu - sam sem docela vedle z flieger chrono a chronograph 1938 a dost silne o nich uvazuju..

jen proste z tech dvou modelu se mi vice libi hamilton viewmatic..ty ikarus mi proste nesedi :)

Odesláno

Nakonec jsem objednal hodinky Hamilton Jazzmaster Viewmatic, nějak mě víc oslovují. Objednáno z precisiontime.co.uk, nikde jsem nenašel jiný shop, který by je měl za lepší cenu a byl prověřen zákazníky. Pořizovací cena včetně poštovného do ČR a při současném kurzu 11087,- Kč.

Teď si na ně budu muset nějaký ten pátek počkat. Už aby tu byly a mohl jsem se pochlubit s nějakýma fotečkama :)

Ještě jednou děkuji všem, kteří se zapojili do této diskuze.

Odesláno

Nakonec jsem objednal hodinky Hamilton Jazzmaster Viewmatic, nějak mě víc oslovují. Objednáno z precisiontime.co.uk, nikde jsem nenašel jiný shop, který by je měl za lepší cenu a byl prověřen zákazníky. Pořizovací cena včetně poštovného do ČR a při současném kurzu 11087,- Kč.

Se obavam, ze i clo a DPH... Nebo se pletu ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...