ZZalesky Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Je pravda, že z USA teď vychází i po zaplacení DPH a dalších poplatků pořád levněji, než starší na chrono24..
long Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 (upraveno) No měl jsem BM celkem dvoje z toho jedny Riviery a druhé BM F1 mám a mít budu tzv na FURT.Již jsme zde i nich psal ale fotky byli původní ze dne nákupu.Je to limitka F 1 v počtu 1000 kusů a mé jsou myslím 756.Celkové provedení a zpracování je dokonalé , okokoukanost je nulová, jak tady někdo psal je to o vkusu a vyvinutí a to nikoliv ruky. Ta značka je prostě jiná.Dýnko malované sklo zevnitř je bomba.Přesnost je FANTANSTICKÁ tedy za 1 měsíc cc a do 10 do plusu z toho na ruce tak 5x měsíčně a zybtek na vrtiči což je myslím nepochopitelná přesnost !Nyní jsou vyčištěné po generálce, přeleštěné a zmatované tam kde mají být a také doplněné o 1 článek, který mi prostě chyběl ( ,mají ho u nás jen v Pařížské u p.Městky a čeká se na něj 6 týdnů) a navíc za 1600 kč cca 4mm oceli. UF ! U mne to na začátku na první pohled láska nebyla, ale kdo se na ně pořádně podívá podruhé a potřetí zamiluje se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. května 2011 uživatelem long
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se