Shemik Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Zdědil jsem staré ruské hodinky po dědovi, nešly, tak jsem je odnesl do hodinářství, kde mi je za 350 Kč rozchodili a za dalších asi 120 jsem jim koupil nový pásek. Takže je vlastně hotovo, mám z nich radost a také z toho jak je v noci jejich tikot slyšet po celé ložnici Jediné, co mi chybí je nějaké to info. Dokázal by zde někdo nějak přesněji určit jejich značku stáří a jakousi dobovou úroveň či kvalitu? Je na nich nahoře nápis Start, ale v hodinářství mi pán řekl, že to "asi" je nějaký typ či druh hodinek Pobeda, tak se divím, že by to na nich nebylo napsáno, protože jsem spoustu Pobed s napisem Pobeda viděl. Myslíte, že to je fakt možné, nebo je to prostě nějaká značka Start a pak tedy případně, co se o ní dá říci? Dále pod nadpisem je nápis 7 kaměj a dole na pozici 6 nápis, který nepřečtu ač jsem se to snažil nafotit co nejlépe. Zezadu je hladké stříbrné víčko, bez jakýchkoli nápisů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června 2011 uživatelem Shemik
pato31681 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Pomohla by fotka strojceka, bude tam typ, takze sa dozvies nejake zakladne info o strojceku, v ktorej tovarni ho vyrobili a mozno aj kedy, starsie strojceky mali vyryty rok a kvartal vyroby. Co sa tyka napisu na ciferniku - bude tam 17 kamej, dole bude pravdepodobne 2. MCZ - 2. moskovskij casovoj zavod Pravdepodobne tam bude nieco taketo http://www.netgrafik.ch/civil-watches25.htm Edit: hodinky z odkazu boli vyrobene v 1. stvrtroku 1957 - vsimni si cisla 1-57 nad napisom 17 kamej Upraveno 2. června 2011 uživatelem pato31681
Shemik Odesláno 2. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Pato dik za info, s těma nápisama to nejspíš bude přesně jak říkáš. Pokusím se je tedy opatrně otevřít a nafotit i zevnitř, pak snad budeme vědět víc (-:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se